Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
792
0

«Це було дуже важке, але єдине вірне рішення»

Олександр Волков коментує зміни у регламенті та плани по створенню професійної ліги

На минулих вихідних у Донецьку відбулося засідання Президії Федерації баскетболу України на якому було прийнято рішення відмінити ігри за 9 – 12 місця.
 
«Це було дуже важке, але єдине вірне рішення, - сказав президент ФБУ Олександр Волков. - Після того, як на минулому засіданні стало зрозуміло, що усі команди на наступний сезон залишаться у Суперлізі, цей турнір вже не мав ніякого значення. Тому здоровий глузд допоміг нам задовольнили письмове прохання «Будівельника», «Одеси» та «Кривбасбаскету» про його відміну та внесення змін до регламенту».
 
Також Олександр Анатолійович додав, що Федерація та її Президія не можуть витрачати велику кількість часу на вирішення проблем Суперліги, тому була підтримана ініціатива клубів створити професійну лігу, що буде входити в вертикаль Федерації, але буде окремою структурою зі своїм директоратом та своїм регламентом, що дозволить більш ефективно реалізовувати комерційний потенціал професійного баскетболу. Координатором робочої групи по створенню цієї ліги було призначено президента БК «Дніпро» та віце-президента ФБУ Валерія Кондрат’єва.
 
«Створення цієї ліги дозволить нам присвятити достатньо часу розвитку баскетболу в Україні. Ми зможемо приділяти більше уваги жіночому баскетболу, студентам, аматорам дітям та збірним: саме тим речам, якими й має займатися Федерація».
 
Ще одним рішенням, прийнятим на засіданні, було затвердження (запропонованого головним тренером жіночої національної збірної Володимиром Брюховецьким) плану підготовки до наступного Чемпіонату Європи.

ФБУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 6
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

ВИДЕО. Эмбиид обновил личный рекорд по очкам в плей-офф
Баскетбол | 26 апреля 2024, 08:56 0
ВИДЕО. Эмбиид обновил личный рекорд по очкам в плей-офф

А также повторил или переписал много других достижений

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.