Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Еврокубки
| Обновлено 07 ноября 2018, 21:23
1354
0

Кубок Європи ФІБА. Дніпро вчетверте програв на груповому етапі

Дніпряни втратили шанси на продовження боротьби на турнірі

| Обновлено 07 ноября 2018, 21:23
1354
0
Кубок Європи ФІБА. Дніпро вчетверте програв на груповому етапі
ФБУ
«Дніпро» програв вдома болгарському «Левськи» в матчі четвертого туру групового етапу Кубка Європи ФІБА – 72:88.
 
Стартова чверть зустрічі видалася неоднозначною. Господарі, яких турнірне становище зобов’язувало до активних дій, наполегливо пішли на старті вперед. «Дніпро» майже одразу вийшов вперед. Та у гостей вистачило досвіду й майстерності, аби стримати стартові атаки суперника й не дозволити більшого. Ще майже за дві хвилини до кінця стартової частини матчу дніпряни тримали мінімальну перевагу в рахунку, але ривок гостей 14:0 повністю змінив ситуацію. 
 
У підсумку першу чверть господарі програли в шість очок. За цей час майже непомітні були в «Левськи» брати Іванови, які забезпечили переможний для себе результат у першому матчі. Колоян цього разу ще не виходив на майданчик з початку матчу, а Деян набрав лише по 2 очка й передачі. Натомість нестримним для українців став Христо Захарєв – 10 очок. 
 
У дніпрян наприкінці чверті вийшов Мішула, першою результативною атакою якого стало влучання з-за дуги.
 
З початком другої чверті для «Дніпра» продовжилася неприємна тенденція. Захист господарів не стримував атаки суперника. Відтак різниця в рахунку стала невпинно зростати на користь «Левськи». За практично рівної гри на підбираннях гості значно перевершили господарів у реалізації. Так, за двоочковими співвідношення було 9/15 проти 11/14, а за триочковими – 6/21 проти 9/18. Відтак після першої половини болгари мали 17 очок переваги. 
 
З поновленням гри після перерви гравці «Дніпра» стали значно уважніше діяти в захисті, не жертвуючи при цьому атакою. Пішла результативність від Мішули, який став лідером у команді за цим показником. Відтак «Дніпро» відіграв до заключної чверті 10 очок відставання. На четверту чверть залишилося 7 очок різниці. «Дніпро» до останнього намагався відіграти ці останні очки. Мішула кілька разів ефектно влучив з дальньої дистанції. Та цього виявилося замало, аби остаточно дотиснути Деяна Іванова з партнерами.
 
Відтак четверта поспіль поразка «Дніпра» на груповому етапі. У наступному поєдинку чинний володар Кубка України зіграє 14 листопада на виїзді проти грецького «Ариса». Великого турнірного значення зустріч для дніпрян уже не матиме, оскільки вони втратили шанси на продовження боротьби в турнірі.
 
КУБОК ЄВРОПИ ФІБА. Груповий етап. 4 тур
 
«Дніпро» (Україна) – «Левськи» (Болгарія) – 72:88 (24:30, 17:28, 17:7, 14:23)
 
«Дніпро»: Мішула - 21 очко, 1 підбирання, 1 передача.
«Левськи»: Ремберт - 20о, 7пд, 6пр; Д. Іванов - 18о, 8пд, 3пр.
 
 
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.