Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 04 ноября 2018, 20:44
3202
1

ФК Львів – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Номінальні господарі вимушені проводити свій домашній матч на виїзді

| Обновлено 04 ноября 2018, 20:44
3202
1
ФК Львів – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Львів

В неділю 4 листопада футбольний клуб «Львів» зіграє проти команди «Ворскла» домашній матч у Полтаві. Справа в тому, що в першому колі, через підготовку стадіону в Полтаві до єврокубків, свою домашню гру полтавчани вимушені були проводити в гостях.
Гра сусідів по турнірній таблиці, нагадаємо, львів’яни розташувались на п’ятій сходинці, а полтавчани на четвертій, носитиме принциповий характер. В разі успіху «городяни» скоротять відставання від «ворсклян» до одного очка.

Посеред тижня «Львів» провів кубкову зустріч з криворізьким клубом «Гірник», який здолали не без труднощів, забивши переможний м’яч в кінці гри. Результативний удар на свій рахунок записав бразильській форвард Араужо.

В чемпіонаті львів’яни видали переможну серію з двох матчів, обігравши обидві київські команди: «Арсенал» (1:0) і «Динамо» (1:0). Виїздна перемога над динамівцями Києва, стала головною сенсацією 13-го туру чемпіонату УПЛ. Побудувавши гру від оборони, команда Юрія Бакалова не дозволила киянам створювати небезпечні моменти біля воріт Бандури, натомість самі змогли провести результативну контратаку на початку зустрічі. Гол на свій рахунок записав один із лідерів команди бразилець Тейлор. Таким чином, «золотисто-сині леви» оновили два своїх клубні рекорди: вони вже 6-й матч поспіль не програють в гостях, а також зберігають свої ворота «сухими» на протязі 301 хвилини.

Напередодні гри з «Ворсклою» у «городян» серйозні кадрові проблеми. Через перебір жовтих карток матч пропустить креативний хав Тейлор, який відіграє важливу роль в командній грі львів’ян. Також пропускає гру півзахисник Сабіно, який отримав вилучення наприкінці двобою з динамівцями. Нагадаємо, що раніше клуб залишили Максим Каленчук і Панамбі. Гарною новиною для «левів» є повернення після дискваліфікації форварда Бруно, який є найкращим бомбардиром команди.

В полтавчан був подібний графік підготовки до матчу з львів’янами. В середу вони провели гру 1/8 фіналу Кубку України з одеським «Чорноморцем» (2:1). Василь Сачко надав відпочинок лідерам команди, виставивши проти «моряків» резервний склад. Ризик з експериментальним складом виправдав себе, «ворскляни» завдяки голам Саківа і Кареки здолали одеситів.

В чемпіонаті полтавчани оговтались після домашньої поразки від «динамівців» Києва (0:1), і вже в наступній грі перемогли команду Робокопа. Матч з «Олімпіком» невдало розпочався для господарів. «Ворскляни» пропустили гол на початку зустрічі, а через деякий час взагалі залишились вдесятьох, через другу жовту картку поле залишив Ардін Даллку. Однак команда Василя Сачко зуміла проявити характер і відіграти два м’ячі. Втрата албанського захисника є суттєвою для «Ворскли», але як показала кубкова гра в обоймі головного тренера полтавчан є ким замінити провідних гравців.

В першому колі мінімальну перемогу (1:0) здобули «зелено-білі», в кінці матчу гол забив бразилець Карека. Тепер номінальні господарі будуть вимушені проводити свій домашній матч на виїзді, який, враховуючи кадрові проблеми львів’ян буде для них непростим. На користь полтавців грає фактор «домашнього» поля і більший досвід в УПЛ, натомість «леви», як показує статистика вдало проводить виїзні матчі.

Орієнтовні склади:

ФК «Львів»: Бандура – Адамюк, Мартан, Парамонов, Путраш, Приймак, Жонатан, Западня, Аугусто, Жуліо Сезар, Бруно.

«Ворскла»: Шуст – Пердута, Чеснаков, Чижов, Сапай, Скляр, Шарпар, Якубу, Ребенок, Кулач, Коломоєць.

4 листопада, неділя

ФК «Львів» – «Ворскла»
Полтава. Стадион «Ворскла» им. А.Бутовського. 17:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ФК ЛЬВІВ – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Монзуль Катерина (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Andy_P
вже в наступній грі перемогли команду Робокопа. - а Шевчук - это Робокоп?