Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
| Обновлено 02 ноября 2018, 17:12
9489
6

МАРКЕВИЧ: «Вже набридли фінали між Динамо та Шахтарем»

Спеціаліст хоче, щоб за перемогу у Кубку України позмагалися інші клуби

| Обновлено 02 ноября 2018, 17:12
9489
6
МАРКЕВИЧ: «Вже набридли фінали між Динамо та Шахтарем»
ФФУ. Мирон Маркевич

Екс-наставник національної збірної України Мирон Маркевич прокоментував результати жеребкування 1/4 фіналу Кубку України з футболу.

«Дуже добре, що «Шахтар» та «Динамо» проведуть між собою матч на такій ранній стадії. Один із грандів не потрапить до півфіналу, а це значить, що слабші за класом клуби дістануть шанс зіграти у фіналі. Чесно кажучи, вже набридли фінали між «Динамо» та «Шахтарем». Нехай за перемогу позмагаються такі команди, як «Карпати», «Зоря» чи «Ворскла», - сказав Маркевич.

Оцените материал
(10)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
S&L
Більшість болільників* згідні з цим, більше того, багато хто пам'ятає як Ворскла на чолі з Миколою Павловим здолала у 2009 в фіналі кубка сам Шахтар, до речі єдиний і золотий гол забив Василь Сачко, ото звитяга була, неймовірно.
kvlad200760
Шановний Мирон Богданович напевне забув що коли якийсь клуб вигравав на ранній стадії у Шахтаря чи Динамо,то вони і грали у фіналі. Не факт що вигравали,але грали.Тут питання в іншому-казка казкою,але куди тоді подіти спортивний принцип?А може взагалі позбавити права Динамо та Шахтар грати у кубку?Бо тоді і матчі на Суперкубок будуть не між Шахтарем та Динамо,а між кимось з них та іншим клубом!Ви цього хочете Мироне Богдановичу?
JAFFAR
Если у финале будет не шахтер или динамо, тогда и стадион полный не соберут. + Если у финал пробьется условный Ингулец то они попадают в Лигу Европи , а тогда еще минус одна команда в еврокубках