Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Еврокубки
|
825
0

ОТВЕРЧЕНКО: «Зі Стяуа буде рівна гра, але нам треба перемагати»

Баскетболіст «Черкаських Мавп» розповів про свої враження від нової команди

ОТВЕРЧЕНКО: «Зі Стяуа буде рівна гра, але нам треба перемагати»
БК Черкасские Мавпы

У жовтні склад «Черкаських Мавп» підсилив досвідчений захисник Руслан Отверченко. У послужному списку виконавця - виступи в складі грандів вітчизняного баскетболу: БК «Донецьк», БК «Київ» та «Будівельника», кольори якого він захищав минулого сезону.

У середу таланти новачка черкащан як ніколи пригодяться в надважливому матчі Кубку ФІБА проти румунського Стяуа. Саме у цій грі, по суті вирішуватиметься доля команди в євротурнірі.

Напередодні матчу Отверченко розповів, що довго не роздумував, коли отримав пропозицію від чемпіонів України:

«У міжсезоння у мене були різні варіанти продовження кар’єри за кордоном. Проте з низкою клубів ми не змогли домовитися по певних моментах. Я довгий час був без клуба. Коли ж отримав пропозицію від «Черкаських Мавп», то я погодився, довго не роздумуючи.

Влітку я постійно підтримував форму, тренувався самостійно кожного дня. Я багато займався в Києві, тренувався з командами Ліги монстрів. Звичайно, форму необхідно підтримувати».

Гравець говорить, що наразі має лише найкращі враження від перебування в черкаському клубі:

«Зараз в мене лише найкращі враження від «Черкасих Мавп». Це, безсумівно, хороший і професійний клуб. Тут все на дуже пристойному рівні. Щодо самих Черкас, то, якщо чесно, я ще не встиг детально познайомитися з містом. Зараз в нас дуже щільний і складний графік, тож на прогулянки просто не вистачає часу. Багато ігор, постійні роз’їзди, - я повністю сконцентрований на важливих матчах, яких в нас зараз дуже багато. При цьому я говорив з партнерами по команді про Черкаси. Мені порадили тут чимало гарних місць, куди я виберуся, як тільки дозволить час. Зокрема, кажуть, що дуже хороший зоопарк».

Отверченко акцентує увагу на важливості матчу проти румунського «Стяуа». Говорить, якщо «Мавпи» розраховують боротися далі за вихід з групи, то відступати команді нікуди.

«На нас чекає дуже важливий матч. Завтра буде вирішуватися, чи є у нас шанси зачепитися за вихід з групи. Тож ми будемо максимально нав'язувати боротьбу і старатися виграти цей матч. Нам немає куди відступати. Треба брати очки. І продовжувати це робити в наступних матчах в чемпіонаті та єврокубку. Думаю, завтра буде рівна гра, але нам треба перемагати. Для цього ми детально розбираємо гру нашого суперника».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.