Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 октября 2018, 21:09
1053
0

Вадим ПАРАМОНОВ: «Ніхто не задирає ніс: виграли, пораділи і забули»

Захисник ФК «Львів» підкреслив, що сам львівський колектив вже залишив позаду перемогу над «Динамо»

| Обновлено 30 октября 2018, 21:09
1053
0
Вадим ПАРАМОНОВ: «Ніхто не задирає ніс: виграли, пораділи і забули»
ФК Львів. Вадим Парамонов
Захисник ФК «Львів» Вадим Парамонов висловив впевненість, що вболівальники «синьо-золотих левів» ще довго пам’ятатимуть перемогу над київським «Динамо» (1:0), а також підкреслив, що сам львівський колектив вже залишив позаду успіх на «Олімпійському» і сконцентрований на майбутніх іграх у чемпіонаті та Кубку України.
 
– Вадиме, ще минулого року ти виступав за «Полтаву» у Першій лізі, а минулої неділі ти став одним з авторів перемоги ФК «Львів» над «Динамо» в Києві. Для уболівальників клубу вона є історичною, а як щодо тебе?
– Звичайно, дуже приємно обіграти таку команду як «Динамо», адже це гранд українського футболу. Ця перемога запам’ятається усім надовго!
 
– Разом з Володимиром Адамюком і Тейлором ти потрапив до символічної збірної 13-го туру УПЛ за версією кількох авторитетних спортивних інтернет-видань. Як сам вважаєш, заслужено?
– Не знаю, оскільки не мені давати оцінку моїм виступам. Ми виходимо на поле і граємо з повною самовіддачею, і найголовніше для мене, що команда досягла позитивного результату.
 
– Які вказівки тобі давав Юрій Бакалов на останній матч? Що з них вдалося виконати, а в яких компонентах гри можна було відпрацювати краще?
– Налаштовувати нас особливо не потрібно було, адже ми чудово розуміли, проти кого виходили грати. Юрій Михайлович просив, щоб ми зіграли дисципліновано і чекали свої шанси, адже вони обов’язково будуть. Так і сталося.
 
– Такі гучні перемоги, безумовно, піднімають моральний дух команди і впевненість в своїх силах. Але також дуже важливо спуститися з небес на землю, щоб не вийшло недооцінки суперників в наступних матчах. Як вважаєш, хлопці вже забули недільний успіх в Києві?
– У нас в команді ніхто не задирає носа: виграли, пораділи і забули! Готуємося далі, бо попереду нас очікують ще низка складних ігор.
 
– Команда після двох поспіль перемог піднялася на п’яте місце у турнірній таблиці, хоча перед початком другого кола була біля зони вильоту. Як вважаєш, наскільки реально розвинути серію з успішних ігор і остаточно закріпитися в першій шістці чемпіонату?
– Я вважаю, що нам це під силу. Все залежить тільки від нас, і ми докладемо максимум зусиль, щоб за підсумками першого етапу УПЛ потрапити до шести найкращих колективів змагань.
 
– Через два дні на третій у «Львова» матч в Кубку України. З одного боку, суперник – з Другої ліги, однак нам належить зіграти на виїзді і з втомою після битви з «Динамо». Чи вистачить сил на те, щоб команда пройшла до 1/4 фіналу турніру? Що скажеш про криворізький «Гірник»?
– Ми ще не розбирали суперника, сьогодні після тренування у нас буде теорія. Але, вважаю, що якщо «Гірник» знаходиться серед лідерів Другої ліги, то це – добротна команда, яка намагатиметься вхопитися за свій шанс у Кубку України.
 
– У наступному турі ФК «Львів» грає в Полтаві з «Ворсклою». З огляду на позицію суперника і результат гри в першому колі – матч обіцяє бути вкрай принциповим. Але на поле через дискваліфікації не зможуть вийти Тейлор і Сабіно. Наскільки це серйозні втрати для колективу? І чого чекаєш від протистояння з «Ворсклою»?
– Буде вкрай непростий матч у Полтаві, оскільки «Ворскла» – хороша команда, в якій зібрані кваліфіковані гравці. Відсутність Тейлора та Сабіно – втрата для команди, адже для нас кожен гравець нас вагу золота. Але є хлопці, які вийдуть на футбольне поле і, впевнений, гідно замінять їх!
Источник ФК Львов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.