Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1519
0

«Єнакієвець» у Львові не здолати

Команда з Донбасу підтвердила статус незручного суперника для «Енергії»

«Єнакієвець» завжди був незручним суперником для львівської «Енергії». Минулого сезону «енергетики» у Кубку України розгромно поступились на Донбасі. Цього сезону львів’яни також вже двічі програвали «Єнакієвцю». Спочатку у матчі за Суперкубок «Енергія» за підтримки власних трибун поступилась гостям 2:5, а у матчі першого кола – 1:5.

Львів’яни до матчу підійшли із серйозними кадровими проблемами. Легчанов і Федюк зазнали травм і шанс проявити себе отримав молодий Кузь.

Більш активно розпочали матч гості. Вони більше контролювали м’яч і Хурсов навіть мав реалізовувати вихід сам на сам, але пробив мимо воріт. «Енергетики» відповіли двома моментами у Овсяннікова. Спочатку Денис з лівого флангу з розвороту пробив мимо дальньої штанги, а згодом Рябцеву просто повезло, коли після передачі Піддубного Овсянніков з 4-х метрів пробив у голкіпера. Не пройшло й хвилини і львів’яни відкрили рахунок. Паршиков скористався відскоком від захисника і майже з нульового кута пробив у дальній кут.

Цей гол вселяв надію, що підопічним Юрія Кобзаря, нарешті, вдасться зламати неприємну традицію матчів із «Єнакієвцем». Наприкінці тайму Кузь по лівому флангу вийшов сам на сам із Рябцевим, обіграв воротаря, і майже від лицевої лінії пробивав, але м’яч стрибнув на перекладину і вийшов за межі майданчика. «Єнакієвець» також мав декілька непоганих можливостей, найкращу з яких змарнував Крупін, який із 7 метрів запустив м’яч вище воріт.

Друга половина гри стартувала з атаки підопічних Юрія Кобзаря, але простріл Вацяка нейтралізували захисники. А от прохід Хурсова через три хвилини «енергетик» Якунін зумів зупинити лише з порушенням правил і арбітр матчу справедливо вказав на шестиметрову лінію. До м’яча підійшов Крупін і впевнено розвів Кардаша і м’яч по різних кутах.

Але ще за 4 хвилини Хурсов віддав «боржок» Якуніну, і після передачі «енергетика» із флангу зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Якуніну довірили пробивати шестиметровий і він просто розстріляв Власенка, якого тренер випустив на пенальті.

Такий розвиток подій дуже оживив гру. За кілька хвилин команди могли забити ще по два м’ячі, але відзначились лише гості. Нестерук пробив із 6 метрів і влучив у захисника, м’яч знову відлетів до Нестерука, який віддав на Зам’ятіна, котрий відправив сферу під перекладину.

За дві хвилини на побачення із голкіпером гостей вийшов Піддубний, але відпустив м’яч і втратив момент, згодом Кондратюк і Кузь двічі провірили Рябцева, але воротар знову був на висоті. З 34-ї хвилини «енергетики» грали із п’ятьма фолами і «Єнакієвець» навіть намагався вирвати перемогу. Головний тренер гостей Микола Шевцов навіть не побоявся випустити п’ятого польового гравця. Хоча це і не дивно, «Єнакієвець» дуже впевнено розігрує зайвого. «Енергія» знаючи про це дуже надійно зіграла у захисті і навіть могла покарати гостей, але на останніх секундах вихід 3 в 1 закінчився неточним пасом Піддубного

Валерій ЗАМ’ЯТІН (капітан «Єнакієвця»): 
- Загалом ми не дуже задоволені результатом. Якби сьогодні перемогли ми ще мали шанс на друге місце, а так ми втратили очки і будемо боротись за бронзові нагороди.

«Енергія» – «Єнакієвець» – 2:2
«Енергія»:
Кардаш – Луців, Піддубний, Якунін, Овсянніков – Вацяк, Кондратюк, Паршиков, Кузь.
«Єнакієвець»: Рябцев – Кузьмін, Хурсов, Крупін, Кравченко – Нестерук, Дейнега, Краєвський, Зам’ятін – Москалюк, Гуменюк.
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Гора (Київ).
Голи: Паршиков, 8; Якунін, 28, з пен. – Крупін, 24, з пен.; Зам’ятін, 29.
Попередження: Хурсов, 27.

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Барселона проиграла финал. Определен победитель футзальной Лиги чемпионов
Футзал | 05 мая 2024, 21:25 0
Барселона проиграла финал. Определен победитель футзальной Лиги чемпионов

Испанский клуб Пальма второй сезон подряд стал обладателем трофея

Источник: Белик ударил 70-летнего Ищенко после игры Шахтер U19 – Динамо U19
Футбол | 10 мая 2024, 22:37 22
Источник: Белик ударил 70-летнего Ищенко после игры Шахтер U19 – Динамо U19

Юниоры донецкого «Шахтера» проиграли киевскому «Динамо» со счетом 1:2

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.