Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 октября 2018, 13:37
2379
3

Чорноморець – Карпати. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Чи візьмуть одесити реванш за поразку у першому колі?

| Обновлено 28 октября 2018, 13:37
2379
3
Чорноморець – Карпати. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Карпати

В неділю 28 жовтня в Одесі відбудеться гра тринадцятого туру чемпіонату УПЛ між командами «Чорноморець» та «Карпати». Одесити і львів’яни розташувались поруч на дні турнірної таблиці, займаючи відповідно одинадцяте і десяте місце місця.

«Моряки» вже побили всі клубні антирекорди, вони програли шість ігор підряд, а загалом смаку перемог вони не відчували вже вісім матчів поспіль. Команда знаходиться в психологічній ямі, і завдання тренерського штабу вивести футболістів з цього становища, заставити повірити в себе і почати набирати залікові очки. В минулому турі команда Ангела Червенкова зазнала поразки від донецького «Олімпіка» (0:1). Загалом рівна гра, де одесити цілком могли розраховувати на поповнення очок, була програна через грубу помилку Андрія Міщенка, якою скористався нападник господарів Максим Дегтярьов. Хоча якість командної гри «Чорноморця» в порівнянні з першим колом покращилась, проте дивідендів це поки що не приносить. До матчу з львів’янами одесити підходять в оптимальному на сьогодні складі, відсутній тільки травмований форвард Діденко. Команду Червенкова в грі з «Карпатами» задовольнить тільки перемога, адже на п’яти одеситам наступає команда Грозного.

«Левів» в Одесі чекає дуже непроста гра. До кадрових проблем, які матимуть львів’яни в грі з одеситами, варто додати незавидне турнірне становище. В попередньому турі «карпатівці» зустрічались на виїзді з «Олександрією». Програний через власні помилки дебют матчу, коли в ворота Микити Шевченка залетіли два голи від Шастала і Ковальця, вирішили долю матчу (2:1). Не дивлячись на те, що в другому таймі «зелено-білі» домінували на полі, здобути бодай очко «леви» не спромоглися. Так завершилась рекордна безпрограшна гостьова серія «Карпат», яка тривала майже рік і нараховувала 11 матчів. Єдиним позитивним моментом є результативна гра Олексія Гуцуляка, якого Жозе Мораїш повернув на позицію форварда. Нападник «левів» забиває другу гру поспіль.

В матчі з «Чорноморцем» екс-асистенту «Особливого» доведеться вирішувати серйозні кадрові проблеми, через перебір жовтих карток гру з «моряками» пропускають капітан Артем Федецький і  півзахисник Франчіско Ді Франко. Обидва футболісти відіграють важливу роль в тактичній побудові португальця, тому Жозе Мораїшу доведеться поламати голову ким замінити цих футболістів. В грі з «Чорноморцем» львів’ян влаштує перемога, хоча не найгіршим результатом буде і нічия.

В першому колі «зелено-білі» обіграли одеситів з мінімальним рахунком (1:0), тоді гол на свій рахунок записав Мар’ян Швед. В минулому чемпіонаті обидві зустрічі команд в Одесі завершись в нічию (0:0) і (1:1). Наразі команди приблизно одного рівня, хоча за підбором гравців переважають «Карпати». Перевага буде за тою командою, яка допустить найменше грубих помилок.

Орієнтовні склади.

«Чорноморець»: Літовченко – Рижук, Грачов, Остапенко, Трубочкін, Бабенко, Савченко, Чорній, Татарков, Мусолітін, Коваль

«Карпати»: Шевченко – Мірошніченко, Бородай, Ковтун, Мегреміч, Ербес, Кльоц, Караскаль, Швед, М’якушко, Гуцуляк.

28 жовтня, неділя

«Чорноморець» – «Карпати»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 14:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЧЕРНОМОРЕЦЬ – КАРПАТИ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Кривушкін Дмитро (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Свитолина с баранкой разгромила экс-5-ю ракетку на крупном турнире в Риме
Теннис | 10 мая 2024, 19:05 11
Свитолина с баранкой разгромила экс-5-ю ракетку на крупном турнире в Риме

Элина в двух сетах разобралась с Сарой Эррани в 1/32 финала соревнований WTA 1000

Невероятный рекорд. Игрок Реала в 7-й раз вышел в финал Лиги чемпионов
Футбол | 10 мая 2024, 04:50 1
Невероятный рекорд. Игрок Реала в 7-й раз вышел в финал Лиги чемпионов

Тони Кроос участвовал в финалах дважды с Баварией и в 5-й раз с Реалом

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
dudigo79
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
wicker
рахунок непередбачуваний, про те, ігрова перевага буде за Карпатами.