Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2137
1

ШАРАН: «Ми програли гру в першому таймі...»

«Закарпаття» - «Карпати» - 1:2. Післяматчева пресс-конференція

Валерій Яремченко, головний тренер «Карпат»:
- Ми чекали такого важкого матчу в Ужгороді. В попередніх турах наші суперники показали пристойні результати і цей поєдинок мав вирішити, котра з команд на сьогодні є сильніша. Пропущений швидкий гол додав стимулу нашим гравцям, який і без того був неабияким, враховуючи наше  турнірне становище.

- Що допомогло команді перебудуватись і відповісти господарям ще у першому таймі?
- Щоб забити, футболісти повинні були, насамперед, «прибрати нервозність», якої ззовні навіть видно не було, але я бачив, що кожен гравець переживає за результат. З цим мої підопічні справились на «відмінно». Грала дійсно вся команда. Не випадав ніхто. А це – найголовніше.

- Як пояснити таку значну кількість нереалізованих стовідсоткових шансів для взяття воріт з боку гравців передньої ланки вашої команди?
- Дійсно в деяких епізодах наші форварди грали «по-піжонськи» замість того, щоб просто підставити ногу і забити. Грати на публіку – це риса слабких! Потрібно грати на команду.

Володимир Шаран, в.о. головного тренера «Закарпаття»:
- Ми програли гру в першому таймі. За рахунку 1:0 потрібно було забивати другий м’яч. Свій момент не використав Платон, а Бундаш, замість того, щоб обіграти Мартищука і відправити м’яч у ворота, чомусь упав... Також установку на гру не виконали півзахисники. З різних причин зіграти не змогли Єсін та Пісний, а гідно замінити їх так і не вдалося. Ми планували діяти на контратаках, бо враховували вміння «Карпат» створювати штучні офсайди. Нажаль, дуже часто хавбеки перетримували м’яч. Тому у нас і не йшла гра. Два голи, пропущені перед самісінькою перервою загнали футболістів у «психологічну яму», з якої вони так і не змогли вибратись. Залишається грати не так вже й багато, але в клубі всі вірять в успіх. Про першу лігу ми поки що не думаємо.

- З чим були пов’язані такі жахливі провали в захисті в другому таймі?
- Знову ж таки гравці не виконали установку. В перерві я зауважував, що не можна розкриватись і вичікувати свій шанс. Але виконали все навпаки. Розкрившись, ми надали багато простору суперникам, у яких до того ж і значно молодша команда, яка вигравала у нас і на швидкості.

- Чого ж сьогодні забракло для перемоги?
- Того, ж що і завжди – майстерності гравців. Про нефарт сьогодні говорити не хочеться.

- Прокоментуйте гру Чарльза Невуче.
- Це не того рівня гравець, який би міг грати у вищій лізі, але «маємо те, що маємо».

Мирослав НЕБЕСНИК, спеціально для sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ed_Kramatorsk
"Також установку на гру не виконали півзахисники"
"Знову ж таки гравці не виконали установку"
где-то я уже слышал такое, дежа вю?