Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
| Обновлено 23 октября 2018, 11:02
4842
0

Другий хет-трик Чернія, розгром Минаю та нестримний Кристал

Sport.ua розповідає про основні події чотирнадцятого туру у Другій лізі

| Обновлено 23 октября 2018, 11:02
4842
0
Другий хет-трик Чернія, розгром Минаю та нестримний Кристал
ФК Нікополь

Нападник «Кремня» Костянтин Черній відзначився другим хет-триком у чемпіонаті. Утім першість у списку бомбардирів тримає форвард «Миру» із Горностаївки Олексій Бойко, який забив 13 голів і на два випереджає Чернія.

«Черкащина-Академія» зупинила «Минай»

Центральний матч туру у групі А відбувся у Білозір’ї, де «Черкащина-Академія» приймала одного з лідерів поточного чемпіонату «Минай». Ще декілька турів тому підопічні Олександра Кирилюка знаходилися серед лідерів, але пара невдалих матчів пригальмували «Черкащину-Академію». Але, варто зазначити, що у турнірній таблиці команди йдуть дуже щільно, тому будь-яка гра може змінити місце будь-якого колективу.

Так трапилося і цього разу. «Черкащина-Академія» залегко переграла «Минай», здобувши крупну перемогу. Цей успіх черкащан підняв команду на третє місце і тепер «Черкащина-Академія» відстає від лідера перегонів всього на три бали.

Переможна хода «Поділля»

«Поділля» на своєму полі переграло вінницьку «Ниву». Для команди Віталія Костишина ця перемога стала третьою поспіль. Завдяки переможній серії хмельничани залишили останній рядок у турнірній таблиці і розташувалися вже на сьомому місці.

Відзначимо, що «Нива» останній раз програвала ще у другому турі. Тоді вінничани зазнали поразки у матчі проти «Черкащини-Академії».

Перемога «Полісся» і мир «Вереса» та «Калуша»

«Полісся» до цього туру не могло перемогти у останніх трьох матчах. І ось, нарешті, чорна смуга перервана. Житомиряни мінімально здолали «Буковину», керівництво якої напередодні заявило про фінансові проблеми і існування чернівецького клубу знаходиться під питанням.

Не втримав перемогу у зустрічі проти «Вереса» лідер змагань «Калуш». Рівненська команда змогла врятуватися за п’ять хвилин до кінця поєдинку, зрівнявши рахунок. І хоча «Калуш» втратив очки, він і надалі продовжує одноосібно очолювати групу А.

Нічийний «Гірник»

«Гірник» на своєму полі оступився у грі проти «Енергії». Команди забили чотири м’ячі і завершили матч з рахунком 2:2. Ця нічия стала для «Гірника» третьою поспіль. Звичайно, такі результати криворіжців не пройшли марно і вони вже треті, хоча два тури тому були на першому місці.

Натомість, «Енергія» дещо покращила своє становище, здобувши чотири очки у двох останніх поєдинках.

Нестримний «Кристал»

Після змін на тренерському містку «Кристалу» справи херсонців пішли тільки угору. Гостьова перемога команди Сергія Шевцова над «Реалом Фарма» вивела «Кристал» на чисте друге місце.

Не кращим чином йдуть справи у «аптекарів». «Реал Фарма» не знає перемог шість останніх поєдинків і знаходиться серед аутсайдерів групи. І якщо тренери одеситів не знайдуть вихід із цієї неприємної ситуації, то керівництво клубу може прийняти радикальні кроки, відправивши головного тренера у відставку.

Хет-трик Чернія і легка перемога «Кремня»

Лідер групи Б «Кремінь» без особливих проблем переграв «Нікополь». Головною дійовою особою на полі був нападник гостей Костянтин Черній, який тричі відзначився у воротах «Нікополя». Для Чернія це вже другий хет-трик у поточному чемпіонаті.

«Кремінь» займає перше місце у групі Б, а Черній продовжує бомбардирську гонку за нападником «Миру» Олексієм Бойком, який також відзначився у цьому турі у грі проти запорозького «Металургу». Тепер на його рахунку 13 голів, на два менше має Черній.

Павло СОЛОВЕЙ

Друга ліга. 14-й тур

Група А

«Черкащина-Академія» - «Минай» - 3:0
Голи:
Тарасенко, 9, Локтіонов, 12, Бойко, 90+1.

«Верес» - «Калуш» - 1:1
Голи:
Яременко, 85 – Скакун, 2 – пенальті.

«Поділля» - «Нива» - 2:0
Голи:
  Музичук, 59, Швець, 90+4.

«Полісся» - «Буковина» - 1:0
Гол:
Скепський, 68.

«Нива» Т – «Чайка» - 2:0
Голи:
Литовченко, 58, Герт, 70.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Група Б

«Таврія Сімферополь» - «Миколаїв-2» - 2:0
Голи:
Масалов, 10, Соколан, 69.

«Реал Фарма» - «Кристал» - 1:2
Голи:
Злєпко, 67 – Барладим, 87, Жовтюк, 90+1.

«Гірник» - «Енергія» - 2:2
Голи:
Бука, 60, Яровой, 75 – Зінатуллін, 39, Кірєєв, 84.

«Нікополь» - «Кремінь» - 1:4
Голи:
Мандровський, 83 – Черній, 49, Черній, 62, Павлик, 68, Черній, 89.

«Металург» - «Мир» - 2:3
Голи:
Сарапій, 81 – пенальті, Лихобабенко, 90 – Малєй, 50, Бойко, 70, Бринько, 90+5.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

 

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.