Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 октября 2018, 13:58
12931
51

НЕСЕНЮК: «Україна виграла групу Ліги націй, бо не було Коваленка»

Відомий журналіст вважає, що тренерський штаб на чолі з Шевченком нарешті знайшов слабку ланку

| Обновлено 18 октября 2018, 13:58
12931
51
НЕСЕНЮК: «Україна виграла групу Ліги націй, бо не було Коваленка»
Sport.ua. Микола Несенюк
Директор департаменту по роботі зі ЗМІ «Динамо» Микола Несенюк поділився своєю версією успішного виступу збірної України під керівництвом Андрія Шевченка.
 
«Після вдалого для національної команди України виступу у другій лізі футбольної Ліги націй народ ламає голову – що сталося? Чому команда, яка до цього півтора роки поспіль не грала, а мучилась, раптом достойно виступила проти не найслабших європейських збірних? Як на мене – відповідь проста – вперше із грудня 2016 року, коли асистентом тренера збірної став Андрій Шевченко, у команді не було Віктора Коваленка. Зовсім не було – ані в складі, ані в запасі. 
 
Минув майже рік, упродовж якого численний інтернаціональний штаб національної команди на чолі із Андрієм Шевченком провів титанічну інтелектуальну роботу і нарешті зрозумів очевидне, забравши із збірної людину, яка невідомо за які заслуги там знаходилася. Як наслідок – команда України нарешті стала грати не удесятьох, а у повному складі! І одразу прийшли перемоги! 
 
Залишається лише подякувати Андрієві Шевченку та його штабу за проведену за цей рік роботу. Побажати і надалі прислухатися до тих, хто не має і тисячної долі їхньої високої кваліфікації. Коли буде так, нас чекають нові успішні виступи національної команди України. 
 
P.S. Тим часом Віктор Коваленко встиг «допомогти» збірній України U-21 програти відбір на чемпіонат Європи. А що робити – у тренера 21-річних Олександра Головка немає такого потужного тренерського штабу», – підсумував Несенюк.
 
 
 
Оцените материал
(32)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 51
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ihor8
Согласен что на данный момент Коваленко не нужен сборной, но то что пишет Несенюк это полный бред
oscarneon
Не знаю чей Коваленко вне брачный сын , но его тянули сильно, очень сильно. За что, никто не знает , но игрок он не очень скиловый.
Vladislav Pohily
Меня, как болельщика Динамо, больше смущает, что в сборной в старте играет всего один динамовец, и один выходит на замену. Только ДВА футболиста ДК в обойме сборной. И сложно что-то предъявить Шеве. Ведь реально брать то некого...
gellium
Несенюк тормоз відомий...він за гривню від Суркисів на ємблему Шахтаря готовий наложити...
а може причина в тому,що з Динамівців грав тільки Бурда і Циганков на заміну виходив... тобто запорука перемог в мінімумі Динамівців...
nicolaos1991
А еще не было психа Гармаша, деревянных Беседина и Сидорчука, и никакущего Буяльского. А если серьезно, то попахивает сепаратизмом: чувак и здесь не брезгует разделять ГЛАВНУЮ КОМАНДУ УКРАИНЫ, по географическим и клубным признакам.
Алекс Жаирс
Я ни когда не симпатизировал Коваленко,но просмотрев несколько матчей молодёжки сделал вывод,
что самый высококлассный игрок этой сборной. Если такой парень не подходит первой сборной,а он сейчас действительно на неё не тянет, то что тогда говорить об остальных "надеждах"?
scorpio16
Если себе журналист позволяет такое говорить, то он не журналист, а " желтушник " , которому главное развести срач и потом хайпить на этом ... Коваленко давали несколько авансов , потому что у парня огромный потенциал , но слаб в психологии . Сейчас хоть молодёжка и проиграли, но Коваленко там на первых ролях и показывает неплохие результаты , просто этот игрок ещё не созрел для гл.команды и потенциал у молодёжки огромен , просто не надо спешить никуда
M-E-S-S-E-R
Головне, що знайшли винуватця!!! Коваленко дійсно із багатообіцяючого та перспективного перетворився на банальну посередність! знизив вимоги до себе, чи піймав зірочку... З іншої сторони, - в Збірній України частенько виступали посередні виконавці (яких брали за минулі заслуги чи по протекції топ-клубів...) Але Несенюк перегинає, свого часу з ДК теж багато шлаку викликалось...
Александр Домащенко
У Вити все хорошо. Будущий капитан сборной Украины. А Николай Несенюк с таким запредельным негативом в душе, мне кажется, просто сопьется.
zac76
Несенюк - клинический идиот, этот "опус" от него - очередное доказательство сего. Сказочный "долбо@б" приципился к пацану! Да, распиарили Коваленко без меры, врезультате он "зажрался" и стал хуже играть, но в сборной Ю21 он один из лучших. Чесно, иногда хочется, шоб попался зтот несенетнюк тому же Витьку без свидетелей, и получил ляща, чтоб думал больше
shakhtar1098570
Марлос сильно усилил атакующий потенциал, ещё бы забивного нападающего и можно реально рассчитывать на хороший результат
shakhtar1098570
Выграли потому что тебя давно слышно не было
kvlad200760
А теперь треба всести розуміння в те що тут наблював Несенюк.По перше Коваленко гравець основного складу збірної і таким залишаеться на сьогодні.По друге-саме Головко просив Шевченка відпустити Луніна,Коваленка на підсилення команди до 21 року,та не запрошувати таких гравців як Шапаренко та дехто інший,аби належним чином підготуватися до вирішальних матчів проти Шотландії на Нідерландів.По третє- по Несенюку давно вже дурка плаче.Невже не видно що він хворий на голову?Бо не може прес-аташе відомого і популярного клубу росповсюджувати подібну єрєсь,посада та статус клубу мають не дозволяти!!!
it_is_cool
В тому, що Коваленко дерев'яний, і, при нагоді, партачив і в збірній, і в Шахтарі, я згоден. Але, як на мене, нам більше й пощастило: а)чехи зі словаками, при всій повазі, зараз не нарівні грають, в чехів ще й перетурбації з тренером вийшли; б) спад Ярмоленка своєчасно своєю вдалою грою закрив Малиновського; в) кадрові проблеми суперників..тощо.
peter-sh
Народ і Несенюк щодо Коваленка, і ви щодо гравців Динамо підмітили правильно. Вся фішка заключається в тому, що почали грати ті, хо дійсно кращий на даний момент (правда єдине ВЕЛИКЕ запитання по Ярмоленку, з тією грою, яку він показує). Ніхто не грає в збірній бо того вимагає Ахметов (як у випадку з Коваленком) чи Суркіс (Як було при Фоменку коли між гравцями Шахтаря та Динамо на полі мав бути паритет незалежно від вункціонального стану гравців, щоб часом Суркіс знову не почав виступати що його гравців викликають до збірної, а вони там лавку гріють.)
sergej.sinoga
Таке враження що сайт для того чиї неадеквати обільють гадостю своїх опонентів тим вони крутіші.І чим більше злості і грязі на опонентів тим більше лайків. ОПОМНИТЕСЬ ГРЕШНИКИ!!!
kvlad200760
В фільмі "Москва сьозам не вірить" є гарні слова (я мовою оригіналу) - с вашим аналитическим складом ума вам надо работать в бюро прогнозов!" Це все повністю відноситься до Несенюка.Ну що поробиш якщо у людини в голові не мозок а "ум говяжий"!!!
ak228
местные провокаторы-журналисты на спорт уа + дебил Семирамид-Несенюк = адская смесь для срача
kot_sumy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Karabu
Очень прошу, кто встретит этого гондона плюньте ему в рожу.