Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 октября 2018, 23:18
8001
0

Гол Кобіна, поліція врятувала арбітрів, Полісся знову без перемоги

Sport.ua розповідає про основні події тринадцятого туру у Другій лізі

| Обновлено 15 октября 2018, 23:18
8001
0
Гол Кобіна, поліція врятувала арбітрів, Полісся знову без перемоги
ФК Минай

«Полісся» знову без перемоги

Здавалося, «Полісся» декілька матчів тому знайшло свою гру і буде покращувати турнірне становище. Але після декількох вдалих поєдинків житомиряни потрапили у чергову чорну смугу. Підопічні Анатолія Безсмертного не можуть виграти вже третю гру поспіль, набравши за цей період лише одне очко.

«Полісся» минулих вихідних у Вінниці проти місцевої «Ниви» зіграло внічию 0:0. Такий результат не може задовольняти амбіції житомирського клубу, адже команда займає лише шосте місце у турнірній таблиці групи.

«Минай» розбив «Ниву»

Після несподіваної осічки «Минаю» у минулому турі проти «Чайки», закарпатці на своєму полі без особливих проблем переграли тернопільську «Ниву». Закарпатці ведуть запеклу боротьбу за лідерство у групі, тому втрачати очки у другому матчі поспіль не мали ніякого бажання.

«Минай» переграв свого суперника і закріпився на другому місці. Відзначимо, що черговий м’яч у турнірі забив зірковий гравець чемпіонату Василь Кобін.

Розбірки аутсайдерів у Макарові

«Чайка» на своєму поля приймала «Поділля». Ці дві команди знаходяться у нижній частині турнірної таблиці. Перед цим поєдинком команди займали останні два місці, тому перемога будь-кого могла покращити турнірне становище.

Краще з поставленим завданням упоралося «Поділля», перемогу якому приніс гол Володимира Гладкого. Відзначимо, що хмельницька команда виграла у другому матчі поспіль, а «Чайка» не може здобути перемогу вже у дванадцяти останніх поєдинках.

Перемоги «Калуша» та «Вереса»

Лідер групи – «Калуш», на своєму полі мінімально переграв «Черкащину-Академію». Перемогу калушанам приніс Дмитро Скакун, вдало реалізувавши пенальті. Завдяки цій перемозі «Калуш» продовжує утримувати перше місце, але у спину підопічним Малика дихає «Минай», який відстає на одне очко.

«Верес» продовжу утримувати лідерство серед команд, які найкраще грають на виїзді. Ось і цього разу рівненська команда у Чернівцях переграла «Буковину», здобувши чергові гостьові бали.

«Енергія» перервала серію з чотирьох поразок поспіль

«Енергія» нарешті здобула перемогу. Підопічні Олега Федорчука переграли «Реал Фарму», тим самим перервали свою серію з чотирьох поразок поспіль. Можлива, ця перемога надасть наснаги гравцям «Енергія» і вони зможуть вийти з кризи.

А «Реал Фарма», навпаки, знаходиться у кризі. Одесити п’ять останніх поєдинків не можуть перемогти і знаходяться серед аутсайдерів групи.

Гаряче херсонське дербі

«Кристал» у херсонському дербі здобув важку перемогу над «Таврією Сімферополь». Але найгарячіше розпочалося вже після фінального свистка. Невдоволені гравці гостей призначеним пенальті на компенсованих хвилинах у свої ворота, намагалися розібратися з головним арбітром зустрічі. Лише поліція завадила розгорітися конфлікту.

Невдоволеним залишився і головний тренер «Кристалу» Сергій Шевцов, якого нецензурно ображали гравці «Таврії Сімферополь». Наставник херсонців виразив надію, що цих футболістів дискваліфікують до кінця чемпіонату.

Друга ліга. 13-й тур

Група А

«Нива» - «Полісся» - 0:0

«Минай» - «Нива» Т – 3:0
Голи:
Пиняшко, 18, Кобін, 51, Гегедош, 80.

«Чайка» - «Поділля» - 0:1
Гол:
Гладкий, 8.

«Буковина» - «Верес» - 0:1
Гол:
Бондаренко, 83.

«Калуш» - «Черкащина-Академія» - 1:0
Гол:
Скакун, 38 – пенальті.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Група Б

«Миколаїв-2» - «Нікополь» - 0:0

«Енергія» - «Реал Фарма» - 2:0
Голи:
Зінатуллін, 16, Росляков, 63.

«Кремінь» - «Металург» - 1:0
Гол:
Богданов, 6.

«Кристал» - «Таврія Сімферополь» - 3:2
Голи:
Барладим, 38, Брижчук, 51, Шевцов, 90+1 – пенальті – Масалов, 47, Соколан, 83.

«Мир» - «Гірник» - 1:1
Голи:
Бойко, 62 – Сахнюк, 8. 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

 

Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.