Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
937
0

Дніпро здобув третю перемогу поспіль

Дніпряни на на власному паркеті здолали «Одесу»

Дніпро здобув третю перемогу поспіль
БК Днепр
Початок нового сезону це завжди час, коли дуже важко визначити фаворитів і аутсайдерів, а цього року віддати перевагу бодай одній команді у кожному протистоянні надзвичайно складно. І «Дніпро», і «Одеса» підійшли до очного протистояння без поразок. Початок гри підтвердив статус матчу рівних команд, на ривок одеситів «Дніпро» відповів методичною роботою, яка допомогла йому наприкінці другої чверті дещо відірватися у рахунку. Втім до самісінького завершення матчу одесити що називається тримали у напрузі господарів і ледве не вирвали перемогу, але втримати 4 очкову перевагу, яку вони здобули у середні заключної 10-хвилинки вони не змогли.
 
Головним винуватцем цього можна назвати Станіслава Тімофеєнка. Надійними діями він надихнув партнерів на ендшпіль і «Дніпро» здобув 5 перемогу поспіль на внутрішній арені і може спокійно готуватися до затяжного виїзного тижня, який стартує матчем у Кубку Європи ФІБА.
 
Суперліга Парі-Матч. Регулярний чемпіонат. 2-й тур
БК «Дніпро» - БК «Одеса»- 90:85 ( 22:23, 22:16, 27:30, 19:16)
 
«Дніпро»: Мішула (13 + 5 пер), Закурдаєв (3), Ревзін (2 + 5 підб), Тимофеєнко (25 + 5 підб), Кушніров (0 + 4 підб) — старт; Шундель (13), Кожем’якін (14), Бондарчук (8), Натяжко (10), Сізов (0 + 6 підб), В.Прокопенко (2 + 4 підб). 
Главный тренер: Денис Журавлев
 
«Одеса»: Вітолс (14 + 4 пер), Щепкін (8), Беліков (21 + 5 підб + 4 пер), Хелманіс (7 + 7 підб), Шеляковс (12 + 12 підб) — старт; Тищенко (3), А.Прокопенко (11 + 5 пер), Пустозвонов (1 + 5 підб + 4 вт), Р.Кривич, Ткачук (6). 
 
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.