Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
861
0

Черкаські Мавпи поступилися Запоріжжю

Чемпіони України на власному паркеті зазнали поразки

Черкаські Мавпи поступилися Запоріжжю
БК Черкасские Мавпы
Команди розпочали матч зі швидкого та дещо сумбурного баскетболу. Більше ніж дві хвилини знадобилося баскетболістам задля того аби відкрити рахунок у грі.  Зробив це влучним дальнім снайпер запоріжців – Холтон, який після цього здобув всі стартові 11 балів для своєї команди, влучивши при цьому три дальні спроби поспіль. У «Черкаських Мавп» гру на себе взяв бігмен – Крістофер Коуклі, який ефективно працював під кільцем суперника та не давав команді Плєханова здійснити відчутний ривок.
 
Друга чверть розпочалася з ефектного данку від Івана Ткаченко, проте після цього «Запоріжжя» перехопило ініціативу до своїх рук і в середині періоду саме гравці в зеленій формі мали двозначну перевагу в рахунку. Перед сиреною команда Максима Міхельсона зуміла дещо скоротити відставання від суперника зусиллями своїх лідерів, проте заключне слово в першій половині гри лишилось за гостями – Станіслав Овдєєнко відправив команди в роздягальню своїм дальнім пострілом та збільшив перевагу команди до 7 балів – 41:48.
 
Друга половина гри розпочалася з ривку «Мавп», які зусиллями Ткаченка та Коуклі змогли скоротити різницю та навіть вперше за матч вийти вперед після вдалих штрафних кидків від капітана господарів. До завершення чверті в ПС «Будівельник» тривали гойдалки, коли команди по черзі виходили вперед.
 
Все мало вирішитись в заключній десятихвилинці. Команда Валерія Плеханова краще розпочала останню чверть і вже в середині десятихвилинки перевага гостей складала 13 очок.
 
Проте, «Черкаські Мавпи» ледь не зробили неймовірне. Програючи за 2 хвилини до завершення зустрічі -13 команда Максима Міхельсона зуміла скоротити відставання до 1 балу за рахунок неймовірних зусиль від Янга та Кольченка та Чумакова, проте останній кидок, який міг би перевести гру в овертайм капітан «Мавп» не влучив. 88:91 – перемога Запоріжжя.
 
Суперліга Парі-Матч. Регулярний чемпіонат. 3-й тур
БК «Черкаські Мавпи» - БК «Запоріжжя» -  88:91 (23:31, 18:17, 18:14, 29:29)
«Мавп»: Янг (20 + 6 підб), Кольченко (12 + 7 пер), Ткаченко (11), Чумаков (13 + 6 підб), Скапінцев (0 + 3 підб) — старт; Артамонов (3), Воєвода, Бірута (4), Коуклі (20 + 7 підб), Отверченко (5). 
 
«Запоріжжя»: Холтон (36), Кондраков (4), Мироненко (0 + 3 підб), Тарасенко (2 + 4 підб), Хілл (17 + 5 підб) — старт; Буц (0 + 4 підб), Овдєєнко (8), Трент (24 + 4 підб). 
 
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

НБА. Денвер снова обыграл Лейкерс, Нью-Йорк проиграл Филадельфии
Баскетбол | 26 апреля 2024, 08:36 0
НБА. Денвер снова обыграл Лейкерс, Нью-Йорк проиграл Филадельфии

«Орландо» взял первое очко в противостоянии с «Кливлендом» в плей-офф

Лунин может не сыграть ответный матч против Баварии. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 18:50 0
Лунин может не сыграть ответный матч против Баварии. Стали известны причины

Место в воротах Лунина может занять Куртуа

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.