Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 06 ноября 2021, 05:23
12395
13

Элина Свитолина и Ван Цян доиграют матч в субботу

Поединок теннисисток на турнире в Гонконге был прерван из-за дождя

| Обновлено 06 ноября 2021, 05:23
12395
13
Элина Свитолина и Ван Цян доиграют матч в субботу
Getty Images. Элина Свитолина

Украинская теннисистка Элина Свитолина и китаянка Ван Цян будут доигрывать свой матч четвертьфинала турнира в Гонконге в субботу, 13-го октября.

Поединок теннисисток в пятницу был прерван из-за дождя. Элина Свитолина — Ван Цян — 2/6, 2/5 (30:15).

Ранее девушки встречались в туре три раза, и все матчи в свой актив записала украинка. Их последний очный поединок состоялся на US Open-2018, где Свитолина впервые обыграла Ван в двух партиях.

26-летняя китаянка после поражения на Открытом чемпионате США от Элины Свитолиной выступает на кортах в Азии пятую неделю подряд. За это время, не учитывая результаты в Гонконге, Ван Цян выиграла 15 матчей и проиграла в 3.

Оцените материал
(23)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:54 10
Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка

Мартинес достал арбитра своими выходками, но выиграл серию пенальти

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 0
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Unknown
Я думаю, доигрывать там нечего, ну разве что формальность соблюсти... Уже и так понятно кто выиграл...
vit-2
Подивився гру Еліни в запису. Не можу погодитися з тими хто казав що це її реальний рівень, просто сьогодні був не її день:
- слабка перша подача, фактично усе < 150;
- низький відсоток навіть такої першої подачі;
- будь-яка спроба Еліни в першому сеті атакувати завершувалася аутом у коридорі між лініями, пристрілятися українці так і не вдалося, тому другий сет від Елі пройшов вже фактично в захисті, лише з кількома спробами атак, які також пішли. як і в стартовому сеті, усі в невимушені помилки.
Таке враження що для того щоб Еліна успішно атакувала (в українки після зміни акцентів із захисту на напад ще не поставлена до автоматизму стабільна гра в атаці), їй потрібно почувати себе комфортно: подала в 2-му колі японка Хибіно в стартовому геймі 3 подвійних помилки, Еліна відчула впевненість і у неї в атаках багато чого залітало. Сьогодні ж не використала українка в 2-му геймі подвійний брейкпойнт, втративши можливість повести з рахунком 2-0, далі після втрати можливості зробити брейк, Еліна наступний гейм на своїй подачі майже традиційно провалила і потім все пішло в неї шкереберть: ні першої подачі, ні успіхів у атаці...

У наступній грі в Елі може знову все полетіти, але це передбачити складно.
Оф топ, а Плішкова сьогодні відігралася з дуже складної ситуації: бачив у тексті коли Кароліна в 3-му сеті програвала 0-2 і її суперниця на своїй подачі мала геймбол, який успішно профукала і чешка замість 0-3 зробила 1-2 і пішла за камбеком. Все одно в Плішкової вже є пара 3-сетовики в Тянцзині, сили ж не безмежні, та й в Азії багатьом ТОПам не комфортно грається, тому не впевнений що в неї ще досить сил ще на дві перемоги, щоб виграти тут титул. Та й рашці склад учасників будь-здоров і в багатьох із них будуть переможні амбіції, тому там виграти пару-трійку матчів буде ще складніше, ніж зараз на інтернейшенелі.
doktor09
Ни первой подачи, ни ударов по углам-похоже, годик надо отдыхнуть!
Sasha Zardunov
А зачем, можно уже отправляться на бал
olya403
десь коментарях згадували Халеп і те, що вона може знятися з Сингапуру. Але сама Халеп має інші плани. Сьогодні в Твіттері написала, що працює над зміцненням спини і летить грати в москву
it_is_cool
Не факт, что Элина уже проиграла. Были неоднократные случаи, когда подобные перерывы безнадёжно проигрывающим шли только на руку. Шансов очень мало, но ничего, матч ещё не окончен, увидим
Руслан Кириченко
Это уже торба!)
ancientgreek
Гайз, китаянка в двух ударах від перемоги. Чуда не буде.
vit-2
Через робочий час саму гру я не бачив, але теоретично можна звичайно припустити, що догравання не стане лише формальністю (чи Еля зіграє краще, чи китаянка гірше) і хай навіть украінка зіграє ще півтора сети і таки переможе. Але з теперішньою витривалістю Еліни навіть складно припустити як того ж дня через декілька годин зіграти ій успішно ще 2 сети проти Гарбін'і. Це виглядає трохи фантастично, тому перемога над Ван Цян ьез виходу в фінал фактично стала б пірровою +10 очок у чемпіонську гонку і витрачені великі зусилля, з можливою участю, чи ні Еліни в останньому Прем'єрі.
Irrlicht
Давно она ЭлиГа?
vit-2
Бачински не Сабаленко 6-2 6-1 і Плішкова вже в фіналі турніру в Тянцьзині.
DKTheBest
Заодно в субботу Елигу переменуйте снова в Елину.
Владимир Копяк
Многи уши распустили после побед над спортсменками из второй сотни... А реально все выглядит вот так.... Пора переходить в управдомы, в Майями...