Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 10 октября 2018, 20:58
2108
3

Скаут Кальярі: «У майбутньому Шевченко міг би очолити Мілан»

Алекс Великих розповів, що керманич збірної України має чудову пресу в Італії

| Обновлено 10 октября 2018, 20:58
2108
3
Скаут Кальярі: «У майбутньому Шевченко міг би очолити Мілан»
footbik.by. Алекс Великих
Скаут італійського футбольного клубу «Кальярі» Алекс Великих вважає, що керманич збірної України Андрій Шевченко у майбутньому міг би очолити «Мілан».
 
- В який футбол грає збірна Італії?
- Манчіні має намір грати в схемі 4-3-3, яка на цей момент найбільш відповідає якості гравців у розпорядженні головного тренеру. Приблизно можу вказати, яким я бачу склад збірної Італії на гру проти України. Так, у воротах місце основного кіперу призначено для Джіджі Доннарумма і в захисті зіграють: Бонуччі та Кьєліні, у центрі -Крішито і Флоренці. У півзахисті зіграють трійка креативних хавбеків на чолі з Жоржіньо. Йому допомогти зможуть Марко Верратті та Федеріко Бернардескі з . Й попереду яскраве тріо «маленьких» гравців.
 
 
- Свого часу Андрій Шевченко був зіркою Мілану. Зараз працює на італійському телебаченні. У штабі збірної України працює 2 італійці – Мельдера та Тассотті. Наскільки це додасть інтересу до гри італійських ЗМІ та вболівальників?
- Збірна України , на мій погляд, у цій грі повинна досягти для себе позитивного результату. По перше, в нас грає сформована збірна й молоді герої європейських чемпіонатів. Тим паче, що в збірній України працюють досвідчені фахівці з Італії - Мальдера та Тасотті, та й сам Шевченко в багатьох італійців асоціюється з італійським футболом, й не лише тому, що вдало грав за «Мілан», але і тому, що дуже часто з'являється на італійському телебаченні в ролі експерту. Всі ці фактори додадуть ще яскравих вражень від очікування гри. Варто також додати, що зараз у збірній Італії є низка гравців, які є особистими прихильниками таланту Андрія Шевченка. Так, півзахисник «Ювентусу» Федеріко Бернардескі, форвад Патрік Куртоне із «Мілану» ніколи не приховували, що рости на грі Шевченка. Для них гра проти кумира дитинства буде особлива.
 
- Чи слідкують в Італії за роботою Шевченка в збірній? Якщо так, то як оцінюють його роботу?
- Оцінка тренерської роботи Шевченко - достатньо велика. Він має чудову пресу. Особисто можу прогнозувати , що незабаром він разом зі своїм італійським тренерським штабом може претендувати на роботу в клубі Серії А. Можливо, в тому ж «Мілані», із керівниками якого він має гарні дружні стосунки, особливо із Пауло Мальдіні. Також слід відзначити, що під час матчу будуть проведені акції задля вшанування пам'яті загиблих під час руйнування мосту в Дженові. Трансляція гри збірних відбудеться на центральному каналі Rai Uno.
 
 
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Кто лучший коуч? Обнародован рейтинг топ-50 лучших главных тренеров мира
Футбол | 07 мая 2024, 10:25 0
Кто лучший коуч? Обнародован рейтинг топ-50 лучших главных тренеров мира

По версии FourFourTwo, лучшим наставником является Жузеп Гвардиола («Ман Сити»)

УАФ вынесла наказание защитнику Динамо перед матчем с Шахтером
Футбол | 06 мая 2024, 18:53 10
УАФ вынесла наказание защитнику Динамо перед матчем с Шахтером

Тымчик наказан за грубую игру в матче с Днепром-1

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
yasher
Миланское сердце...
SKIF1927
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kevin2
Скаут наверное инопланетянин