Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Еврокубки
| Обновлено 01 апреля 2023, 21:27
673
0

Черкаські Мавпи провели тренування на Кіпрі

Чемпіон України готовий до матчу-відповіді кубку Європи ФІБА

| Обновлено 01 апреля 2023, 21:27
673
0
Черкаські Мавпи провели тренування на Кіпрі
БК Черкасские Мавпы
«Черкаські Мавпи» потренувалися на паркеті домашньої арени «Керавноса» напередодні другого матчу другого раунду кваліфікації Кубку Європи FIBA.
Тренування на Costas Papaellinas Arena команди Максима Міхельсона тривало півтори години. Відзначимо, що сам ігровий зал візуально значно менший офіційно заявлених 2000 глядачів. Однак трибуни розташовані таким чином, аби максимально збільшувати тиск на ігровий майданчик. Про «теплу зустріч» від кіпріотських уболівальників говорить і капітан черкасців – Олександр Кольченко:
На вечірньому тренуванні працювало 12 гравців. Макcим Міхельсон розраховуватиме на той же склад, який тиждень тому дав результат у Черкасах. Нагадаємо, що дома «Мавпи» виграли з рахунком 76:64. Важливо, аби черкасці уберегли свою перевагу завтра. Разом з тим, є варіант за якого у головну сітку Кубку Європи FIBA вийдуть обидва суперники по завтрашній битві у Нікосії.
У зв'язку з тим що три команди, які програли в кваліфікації Ліги чемпіонів - «Антверпен» (Бельгія), «Нижній Новгород» (Росія) і «Байройт» (Німеччина) - відомовились від виступу в основному раунді Кубку Європи FIBA, три кращі команди серед тих, хто програв у другому раунді кваліфікації Кубку Європи FIBA отримають додаткову можливість зайняти три вакантних місця в основному раунді турніру.
Нагадаємо, до цього «Дніпро» поступився угорській «Альбі» й не подолав кваліфікацію Кубка Європи FIBA.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.