Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 12 октября 2018, 19:09
4535
4

Українська хокеїстка буде виступати за чоловічу команду

8 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Федерації хокею України

| Обновлено 12 октября 2018, 19:09
4535
4
Українська хокеїстка буде виступати за чоловічу команду
ФХУ

На черговому засіданні Виконавчого комітету Федерації розглянуто ряд актуальних питань, так чи інакше пов’язаних із заключними етапами в роботі щодо організації спортивних змагань серед жіночих команд та серед юнаків.

Першим у порядку денному було розглянуто питання щодо результатів проведення  тестування вихованців 2005 року народження та процедури допуску команд до участі у чемпіонаті України серед юнаків U-14. Виконання юними спортсменами тестів із спеціальної льодової підготовки є передумовою їх допуску до участі у змаганні. У  підсумковій інформації старшого тренера з підготовки резерву Андрія Дворника  прозвучало, що всього в тестуванні взяли участь 243 юних спортсменів. З них 188 (78%) успішно справилися із завданнями, 55 (22%) не пройшли складання тестів.

Також, виконком Федерації прийняв рішення, як виняток, дати згоду на включення до заявочного списку команди «Гладіатори» з міста Дніпро і допустити до участі у чемпіонаті України серед юнаків 2005 років народження дівчинку - Поліну Лубінець, яка пройшла тестування на високому рівні, продемонструвавши один з найкращих результатів цієї вікової категорії та здобула прохідні бали. За умови належного оформлення адміністрацією навчального спортивного закладу всіх додаткових до основної заявки документів, Поліна може стати повноправною учасницею змагання.

Читайте также: Обзор седьмого тура Украинской хоккейной лиги

Другим питанням у порядку денному було розглянуто процедуру формування та допуску для участі в Чемпіонаті України з хокею з шайбою серед жінок команд, які на цей момент не змогли виконати вимоги чинного Регламенту щодо мінімальної кількості спортсменів, які мали фактично скласти тестування зі спеціальної льодової підготовки.

Так, по цьому питанню виконавчим комітетом одноголосно було прийнято рішення надати гравчиням потенційних команд-учасниць можливість пройти тестування під керівництвом керівників відокремлених підрозділів відповідних регіонів в строк до 13 жовтня 2018 року.

Також, виконком розглянув питання продовження атестації хокейних арбітрів та прийняв відповідне рішення про те, що другий етап атестаційної підготовки хокейних арбітрів відбудеться 12 жовтня 2018 року.

Оцените материал
(7)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Анатолий Василенко
Вот теперь есть равноправие.
Анатолий Василенко
Вот теперь есть равноправие.
Саша Зардунов
Теперь все ее будут прижимать к бортику