Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
1130
0

Тренер ФК Львів: «Ми робили не те, що планували»

ФК «Львів» - «Десна» - 1:3. Післяматчева прес-конференція головного тренера львів'ян

Тренер ФК Львів: «Ми робили не те, що планували»
ФК Львов. Тарас Гребенюк

Тренер ФК «Львів» Тарас Гребенюк на післяматчевій прес-конференції прокоментував поразку «синьо-золотих левів» у матчі 11-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги від чернігівської «Десни».

– Сьогоднішня гра відверто у нас не вийшла. Ми знали, як вона буде складатися, як грає наш суперник. Те, що ми награвали і до чого готувалися – не спрацювало. В силу яких причин – будемо розбиратися. І не скажеш, що суперник перебудувався. Саме ми не зробили те, що планували. Швидкий м’яч, звичайно, вплинув на перебіг подій, але матч йде 90 хвилин. В процесі гри ми могли вирівняти ситуацію. Але ми робили не те, що планували.

– ФК «Львів» сьогодні пропустив аж три голи, що вкрай рідко буває в матчах за участю львівської команди. Що це – помилки в обороні або відсутність належного рівня концентрації?
– Забиті та пропущені м’ячі є наслідком гри всієї команди, тому те, що сталося – помилки всієї команди. З третім м’ячем все зрозуміло: пішли в атаку, оскільки хотіли відігратися. Пропустили контратаку: обіграли крайнього гравця, не було підстраховки, оскільки перейшли на гру в три захисники.

Але тут не може бути ніяких виправдань. На початку гри була втрата концентрації і вихід один в один. Будемо розбиратися, в чому причина такого невдалого початку гри. Адже з перших хвилин повинні були бути максимальні мобілізація і концентрація. Пресинг в перші 15-20 хвилин у нас, на жаль, абсолютно не вийшов.

– Можна сказати, що у команди настала криза?
- Ні, яка криза? Зрозуміло, що комфортна зона завжди у верхній частині турнірної таблиці. Проте, одна-дві гри, і картина може кардинально змінитися для нас.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.