Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 12 ноября 2020, 04:54
734
0

Юнацька збірна України у спарингу перемогла Оболонь-Бровар

Все вирішив єдиний гол з пенальті

| Обновлено 12 ноября 2020, 04:54
734
0
Юнацька збірна України у спарингу перемогла Оболонь-Бровар
Юнацька збірна України U-19 у рамках підготовки до відбору європейської першості в контрольному поєдинку здолала київську команду «Оболонь-Бровар».
 
Сьогодні юнацька збірна України (футболісти не старші 2000 року народження) розпочала підготовку до кваліфікації чемпіонату Європи. Підопічні Сергія Попова виграли в контрольному матчі в київської «Оболоні-Бровар» із рахунком 1:0.
 
Головний тренер синьо-жовтих виставив у двох таймах по 35 хвилин майже різні склади й перевірив максимальну кількість кандидатів до збірної. Єдиний мяч у зустрічі на 55-й хвилині з 11-метрової позначки провів Михайло Мудрик. 
 
Товариський матч
 
Україна (U-19) — «Оболонь-Бровар» — 1:0 (0:0)
 
Гол: Мудрик (55, пенальті). 
 
Україна U-19 (1 тайм): Артим, Ярош, Ходак, Харжевський, Агапов, Горін, Бондаренко, Назаренко, Лях, Супряга, Кащук. (2 тайм): Лтайф, Слива, Хондак, Муравський, Духан, Харжевський, Приходько, Мудрик, Кащук, Цітаішвілі, Сікан.
 
Нагадаємо, що команда Сергія Попова у кваліфікаційному раунді Євро-2019 потрапила до групи 8, де компанію їй склали Албанія (господар турніру), Словаччина та Норвегія. Матчі цього етапу пройдуть 10-го, 13-го та 16 жовтня. До еліт-раунду вийдуть дві кращі збірні групи. Матчі другої стадії змагань проходитимуть навесні наступного року, а фінальна частина Євро відбудеться в липні 2019-го у Вірменії.
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.