Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 13 октября 2018, 10:26
2777
5

Маріуполь - Карпати. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Чи розмочать «леви» свою безпрограшну виїзну смугу на берегах Азовського моря?

| Обновлено 13 октября 2018, 10:26
2777
5
Маріуполь - Карпати. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Мариуполь

У суботу, 6 жовтня, «Карпати» в стартовому матчі 11-го туру в  Маріуполі зіграють з однойменним клубом, міцним середняком чемпіонату. «Зелено-білі» не програють на полях суперників у Прем’єр-лізі ще з 9 грудня 2017 року впродовж рекордних для клубу 10-ти ігор: три перемоги та сім нічиїх.

Матчем у Маріуполі для львівського клубу у Прем’єр-лізі волею календаря розпочнеться виїзний марафон довжиною у 5 (!) ігор. І як це не дивно, але «Карпати» останнім часом на полях суперників виступають значно краще, ніж в рідних стінах, де «зелено-білі» зазнали вже антирекордні для клубу чотири поразки поспіль. З іншого боку, маріупольці після серпневого вильоту з Ліги Європи поступово оговталися і в останніх чотирьох турах здобули три перемоги, закріпившись в середині турнірних перегонів.

«Маріуполь» в останні роки успішно проводить матчі з «Карпатами», утримуючи переможну серію з  трьох матчів, при  цьому зберігаючи свої ворота «сухими». Та й загалом, пригадуючи історію усіх попередніх домашніх поєдинків з «левами» можна зауважити такий факт: гравці «Маріуполя» ще з 1999 року на своєму полі забивають голи у кожній грі  з «Карпатами».

Разом з тим, в історії виїзних зустрічей з «Маріуполем» збереглися і приємні спогади для «левів». У березні 2009 року «Карпати» перемогли на берегах Азовського моря  з рахунком 5:1 і встановили клубний виїзний рекорд результативності за один матч, який зберігається і дотепер. Один з голів у ворота «Маріуполя» тоді забив і нині діючий ветеран «зелено-білих» Голодюк, в активі якого загалом вже три «азовські» м’ячі. Серед діючих карпатівців забивав голи «Маріуполю» лише Федецький, причому двічі. А в складі азовського клуб по одному «карпатівському» голу у Фоміна та Чурка.

Щодо кадрових втрат суперників, то ще повністю не відновилися від травм Нестеров, Де Камарго з «Карпат» та Худжамов з «Маріуполя». «Родзинкою» матчу є те, що за «Маріуполь» виступають колишні гравці «Карпат» Тищенко та нещодавній новачок клубу Федорчук. До речі, напередодні гри Федорчуку виповниться 30 років і за словами плеймейкера азовців: «у нас офіційний поєдинок і будь-які святкування варто відкласти. Зберемося командою вже після поєдинку. Сподіваюся, настрій у всіх буде хороший. Одне можу сказати точно – повинен виставити команді торт».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Ориентировочные составы:

«Мариуполь»: Гальчук, Кирюханцев, Яворский, Чоботенко, Демири, Мишнев, Федорчук, Зубков, Пихаленок, Вакула, Борячук.

«Карпаты»: Н. Шевченко, Мехремич, Бородай, Ковтун, Федецкий, Клец, Эрбес, Ди Франко, Мякушко, Карраскаль, Швед.

Дисквалификации: нет

6 октября, суббота

«Мариуполь» — «Карпаты»
Мариуполь. Стадион имени Владимира Бойко. 14:00
ТВ-трансляция на телеканале «Футбол 2»
МАРИУПОЛЬ - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА
 Арбитр: Денис Шурман (Киевская область)
Прогноз Sport.ua — 1:0
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
I_LOVE_UKRAINE
Карпати Львів!
Dima Any
[quote taraniv, 06.10.2018 13:21]gucci1992, 05.10.2018 17:12 навязывать Динамо борьбу за серебро
вічно у вас поняття підмінені , Маріуполю дуже далеко до Динамо , то що гебельси навязують таку думку про те що тепер Маріуполь головний противник Динамо - це просто смішно. Вам вічно там говорять на чорне - біле і наоборот , тому в такому , я вибачаюсь , гамні і живете , бо не має влясної думки ні про що
tarasbulba007
Мариуполь набрал не плохую форму - ждем победу. Удачи!