Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 24 марта 2021, 21:27
796
0

Українка стала призеркою турніру по сквошу

Змагання відбулися в місті Херлев

| Обновлено 24 марта 2021, 21:27
796
0
Українка стала призеркою турніру по сквошу
В місті Херлев (Данія) відбувся міжнародний турнір зі сквошу HEAD Danish Junior Cup 2018 (GP). Змагання зібрали 125 спортсменів з усього світу, в тому числі і з України.
 
В турнірі взяли участь дві наші спортсменки: Аліна Бушма та Юлія Жукова і обидві повернулись не з пустими руками! Аліна Бушма здобула срібну медаль в категорії до 19 років, а Юлія Жукова посіла в категорії до 17 років призове четверте місце.
 
Аліна Бушма – багаторазова призерка європейських турнірів та п’ятий номер європейського рейтингу у свої категорії. У 2012 році Аліна вже брала участь в цьому ж турнірі, виступаючи в категорії  GU13, тоді дівчина так само здобула срібну нагороду. Цього року українка обіграла всіх суперниць групового заліку, а у фіналі за крок до золота Медлін Хилланд (перша суперниця з групового заліку) обіграла Аліну з рахунком 3:2
 
Для Юлії Жукової призове місце на цьому турнірі також стало важливим міжнародним досягненням. На рахунку спортсменки вже є такі високі нагороди як срібло на PSA Falcon Squash Cup 2018, 4 призове місце на Hungarian17 та 5 місце на турніре Гран-Прі Polish17. Цього разу сквошистка послідовно обіграла 3-х суперниць в груповому заліку та посіла в своїй групі 2 місце. В боротьбі за бронзову медаль Юлія не змогла подолати Моа Бенмарк [3/4] и залишилась без медалі.
 
Тепер українки готуються до наступних змагань Hungarian Junior Open 2018, які відбудуться 19 – 21 жовтня в Угорщині.
сквош
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.