Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
948
0

РЯБОКОНЬ: «Створюємо моменти, але потрібно потрапляти у ворота»

«Десна» - «Ворскла» - 0:1. Післяматчева прес-конференція головного тренера чернігівської команди

РЯБОКОНЬ: «Створюємо моменти, але потрібно потрапляти у ворота»
ФК Олимпик. Александр Рябоконь

Головний тренер «Десни» прокоментував поразку від «Ворскли» (0:2).

– Все склалося вдало для «Ворскли» й невдало для нас. Буквально перша атака закінчилася голом у наші ворота. Можливо, якась перевага у позиційній грі була: ми більше володіли м’ячем, створювали моменти. Але, на жаль, не можемо забити. Потрібно ж потрапити у ворота у гострих ситуаціях… Виграє той, хто робить менше помилок. «Ворскла» робила менше помилок: ми пропустили контратаку, багато обрізалися у центрі поля. У другому таймі, за рахунку 0-1, у нас були моменти для того, щоб зрівняти рахунок. «Ворскла», по суті, один удар у площину воріт, рикошет… Щастить найсильнішим.

– Перед другим таймом Ви замінили Хльобаса на Єрмакова. З чим пов’язана ця заміна, як я розумію, стара травма?..
– Стара чи нова… але він випадав з гри. Суцільний брак. Нічого не створив в атаці й в оборонних діях, по суті, ніде не взяв участь. Заміна ігрова.

– Також були відсутні Коберідзе й Безбородько…
– Це пов’язано з попередньою грою у Києві.

– Сьогодні здалося, що є проблеми з взаєморозумінням гравців, особливо у захисті. Це незіграність самої «Десни» або «Ворскла» змушувала помилятися?
– Можливо й незіграність. Імереков грав перший матч в основному складі у Прем’єр-Лізі… Іноді теж діяв невиправдано ризиковано… Напевно, тому, так, певна незіграність була. Мостовий пропускав матч: наш, основний гравець, безперечно.

– Після матчу з «Арсеналом» Ви сказали що незадоволені грою у захисті й запросите гравця оборони. «Десна» підписала Імерекова. В останніх іграх є багато моментів, але нападники не забивають. Можливо, потрібно підписати більш якісного форварда?
– Зараз вже ні… Зараз вже навряд чи ми будемо когось підписувати. Дійсно не забивають… Створюють моменти: це добре, але не забивають навіть у таких ситуаціях: у ворота потрібно потрапляти як у першому таймі, у другому. Багато було передач з флангів: ніхто не відгукнувся…
 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.