Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 30 сентября 2018, 21:22
3433
19

Зоря та Львів в Запоріжжі зіграли в безгольову нічию

Суперники не зуміли в очному поєдинку награти на перемогу

| Обновлено 30 сентября 2018, 21:22
3433
19
Зоря та Львів в Запоріжжі зіграли в безгольову нічию
ФК Заря

Порівняно  з минулим туром багаторічний наставник «Зорі» Юрій Вернидуб вирішив трохи перетасувати ряди своїх підопічних. Замість Махарадзе у воротах луганського клубу вперше у Прем’єр-лізі дебютував Луіс Філіпе, який, до речі, став першим (!) бразильським голкіпером в українських чемпіонатах. В центрі ж захисту замість Сватка також вперше з початку чемпіонату на поле вийшов 38-річний Чечер, за плечима якого вже 406 (!) ігор в елітному дивізіоні України.  Ну і замість Громова на поле вийшов Кабаєв, який відбув дискваліфікацію. Щодо складу «Львову», то після львівського дербі Юрію Бакалову теж довелося зробити подвійну заміну: замість дискваліфікованого Каленчука та Рафаела Сабіно на поле вийшли Западня і Приймак.

Обидві команди досить обережно розпочали цю зустріч. Господарі поля хоч і більше контролювали м’яч, але до небезпечних моментів біля воріт Бандури справа не доходила.  Перша ж загроза біля воріт «Львова» виникла після розіграшу кутового і удару головою Харатіна, який пробив поруч з дальньою стійкою. Ігрових зіткнень не бракувало і як наслідок капітану «Зорі» Караваєву довелося догравати перший тайм з перебинтованою головою.

Одна з атак «Львова» завершалась фланговим випадом Тейлора, який обіграв Луіса Філіпе і зробив навісну передач на дальню стійку, де удар головою Голікова прийшовся у Михайличенка.  Згодом Михайличенку пощастило вдруге, коли Богдан спочатку несподівано втратив м’яч. Тут же Тейлор  наніс потужного удару, проте після удару бразильця і рикошету від Михайличенка м’яч влучив у поперечину.

Другий тайм знову активніше розпочали господарі поля, які додали швидкостей у своїх діях. Як наслідок арбітру матчу Кутакову впродовж декількох хвилин довелося втихомирювати гравців «Львова» з допомогою жовтих карток. Оборонні редути гостей підопічним Юрія Бакалова пройти було не просто і в хід пішли дальні удари, яким також, зокрема у виконанні Сіласа та Леднєва, явно бракувало влучності.

Підопічні Юрія Бакалова майже всією командою на своїй половині поля зустрічали розвиток атак «Зорі» і гравцям луганського клубу ніяк не вдавалося створити гольовий момент. Не вдалося урізноманітнити атакуючий порив господарів і джокеру Громову, вихід якого вболівальники «Зорі» зустріли оплесками.

Під кінець поєдинку героєм матчу міг стали колумбійський легіонер «Зорі» Леонардо, який пробив у Бандуру. Хапається за голову  і бразилець Тейлор, який виходив на побачення зі своїм земляком і влучив у ногу Луіса Філіпе.

У підсумку обидва суперники продовжили свої полярні серіали у чемпіонаті. Безвиграшна домашня серія «Зорі» з 4 серпня триває вже 5 матчів: 4 нічиї та поразка.  А «Львів» не знає гіркоти поразок впродовж рекордних для клубу 5-ти ігор:  перемога та чотири нічиї.  Натомість бразильському легіонеру «Львова» Бруно не вдалося продовжити свою гольову серію, яка тривала чотири матчі поспіль.  Щодо круглих цифр навколо матчу, то Путраш зі «Львова» провів 100-й матч у Прем’єр-лізі, а сама львівська команда 10-й раз в елітному дивізіоні зуміла зберегти свої ворота «сухими».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Украинская Премьер-лига. 10-й тур.

«Заря» (Луганск) – ФК «Львов» (Львов) - 0:0


Рафаэль Ратао (71) - Джонатан (47), Тейлор (48), Мартан (82)

«Заря»: Луис Филипе, Вячеслав Чечер, Василий Прийма (Дмитрий Литвин, 46), Игорь Харатин, Богдан Михайличенко, Богдан Леднев, Александр Тымчик (Леонардо, 57), Александр Караваев, Рафаэль Ратао, Владислав Кабаев (Артем Громов, 73), Силас

ФК «Львов»: Aлександр Бандура, Владимир Адамюк, Мартан, Александр Голиков, Юрий Путраш, Владислав Приймак (Сабино, 72), Джонатан, Артур Западня, Тейлор, Аугусто, Бруно (Жулио Сезар, 94)

Арбитр: Дмитрий Кутаков (Киевская область)

Стадион «Славутич-Арена» (Запорожье)

Зрители: 3197

Температура: 15°C

Протокольные данные сверены с официальными.

ЗАРЯ - ФК ЛЬВОВ. ТЕКСТОВАЯ ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как выглядит таблица Ла Лиги после фиаско Жироны в принципиальном матче?
Футбол | 16 апреля 2024, 09:00 1
Как выглядит таблица Ла Лиги после фиаско Жироны в принципиальном матче?

12–15 апреля состоялись поединки 31-го тура чемпионата Испании 2023/24

Стали известны еще два клуба, которые вышли в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 16 апреля 2024, 08:01 2
Стали известны еще два клуба, которые вышли в Лигу чемпионов 2024/25

Реал и ПСВ гарантировали себе участие в главном клубном еврокубке в следующем сезоне

Комментарии 19
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
serhioramos1990
Приятно читать адекватные коменты болел Зари и Львова.
Нет вездесущего срача ДК-ШД, который уже за..бал
LembergWestUkraine
Ми захищались переважно, Зоря атакувала, але не змогла вскрити нас... Могли Зоря забивати і ми могли забивати... Молодці обидві команди, тримали в напрузі !
LembergWestUkraine
Рівна гра, рівні команди ! Удачі Зорі, удачі Львову !
Veteran80
В этом сезоне Вернидуб поменял арендодателя-вместо Шахты стал брать пацанов из Киева, и результаты стали значительно хуже. Львов понравился, команда ИГРАЕТ!
Ukrop4545
Оборонні редути гостей підопічним Юрія Бакалова пройти було не просто
???
Rostik Karpa
Непоганий матч, ФК Львів має шанси на кращу 6-рку)
Drovko
Другий тайм провалили повністю. Гра в пас не йшла зовсім, 2-3 передачі не могли звязати. Хоча Тейлор мав вирішувати, але реалізація вкотре підводить. За такої гри нічия з таким суперником та ще й на виїзді - нормальний результат.
Amil Aliev
Видимо, Заря посидит без ЛЕ еще и следующий сезон, с такими результатами 5 место - счастье
Sunrise
По игре: преимущество большое, но моментов очень мало.
По судейству: начинают напрягать грубейшие ошибки против Зари. То левейший пеналь в Полтаве, то отсутствие 200% удаления Тэйлора в начале второго тайма.
Но философия команды нравится: идут вперёд до последнего, идут на большой риск, но не хотят мириться с ничьей как половина команд УПЛ. Пока чего-то не хватает чтобы уверенно вести такую игру, возможно мастерства. Хотя если этот состав не сможет показать высокие результаты, то это уже будет серьёзное разочарование лично для меня.
Lexus7778
а говорили, чтобы заря играла в лиге европы место Ворсклы. Пусть сначала ФК Львов обыграют
Veteran80
В этом сезоне Вернидуб поменял арендодателя-вместо Шахты стал брать пацанов из Киева, и результаты стали значительно хуже. Львов понравился, команда ИГРАЕТ!
Евгений Нескажу
Зоря і Вернидуб мене розчаровують...