Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 29 сентября 2018, 17:25
2302
1

Зоря – ФК Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Перемога дозволить «синьо-золотим левам» впритул наблизитись до заповітної верхньої шістки

| Обновлено 29 сентября 2018, 17:25
2302
1
Зоря – ФК Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Заря
В недільному матчі 10-го туру зустрінуться луганська «Зоря» і ФК «Львів». Луганці, які підходять до поєдинку в якості фаворита, ніяк не можуть стабілізувати свою гру. Яскраві перемоги чередуються з непереконливими матчами, як, наприклад, остання гра з полтавською «Ворсклою». Здавалося «мужикі», які вже не обтяжені виснажливими матчами Ліги Європи, зможуть без проблем розібратись з полтавчанами, котрі грали на третій день після виїздного матчу з лондонським «Арсеналом». Однак безглуздий автогол наприкінці матчу нівелював всі зусилля луганчан. Відбитий Махарадзе пенальті не зміг мобілізувати гравців «Зорі» на останні хвилини, і, як результат, поразка від прямого конкурента (2:1). Востаннє «Зоря» перемагала вдома ще 22 липня, в першому турі чемпіонату УПЛ. Нагадаємо, тоді луганці здолали «Маріуполь» (2:1). Дві інші свої перемоги в чемпіонаті луганчани здобули на виїзді, перемігши львівські «Карпати» (1:0) та розгромивши аутсайдера київський «Арсенал» (5:0). Але ця перемога була датована ще майже місяць тому. Чи не забули «чоловіки» смак перемог, дізнаємось в недільному матчі. Під питанням участь у поєдинку з львів’янами травмованих Віталія Вернидуба, Дмитра Хомченовського і Артема Гордієнко. Однак набирають форму Артем Громов і новачок Леонардо.
 
Львів’яни, чия безпрограшна серія в чемпіонаті досягла рекордної для клубу позначки чотири матчі, в зустрічі з луганчанами будуть прагнути зберегти свої показники. А перемога дозволить «городянам» впритул наблизитись до заповітної верхньої шістки. В четвертому турі поспіль забиває форвард «синьо-золотих левів» Бруно. Бразилець за крок до ще одного клубного рекорду, а саме, ще жоден футболіст команди ФК «Львів» не забивав більше чотирьох м’ячів в елітному дивізіоні. Завдяки досягненню «папєрєдніка» «Вереса» в минулому чемпіонаті, ФК «Львів» був звільнений від матчів третього раунду Кубка України, і зміг цілеспрямовано готуватись до гри з луганчанами. В своїй роботі з командою Юрій Бакалов намагається прищепити своїм підопічним психологію переможців, і боротись за позитивний результат незалежно де відбувається гра – вдома чи на виїзді. Гарною новиною стало повернення до тренувань в основній групі досвідченого оборонця «городян» Сергія Борзенка, який був поза грою п’ять місяців. Однак великою втратою може стати відсутність в складі через дискваліфікацію основного хавбека Максима Каленчука. Нажаль, на тривалий строк вибув також фланговий оборонець Сергій Воронін. Втім, великий кадровий потенціал «городян» дозволить Юрію Бакалову знайти їм гідну заміну.
 
Гра між «Зорею» і ФК «Львів» очікується бойовою і безкомпромісною, обидва клуби полюбляють атакувати, а це означає, що футбольні вболівальники не будуть нудьгувати. 
 
Орієнтовні склади: 
 
«Зоря»: Махарадзе – Михайліченко, Сваток, В.Вернидуб, Тимчик, Харатін, Сілас, Лєднєв, Караваєв, Громов, Рафаель.
 
ФК «Львів»: Бандура – Адамюк, Мартан, Голіков, Путраш, Западня, Жонатан, Сабіно, Тейлор, Аугусто, Бруно.
30 вересня, неділя
«Зоря» — «Львів»
Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена».17:00
Телетрансляція на телеканалі «УНІАН»
ЗОРЯ — ФК ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Кутаков Дмитро (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 3:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Rostik Karpa
Щось буки трохи загнали коефіцієнти на ФК Львів )) чекаємо на результативну нічию 1-1 або 2-2