Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
6401
0

Кополовець забиває, Полісся наздоганяє Минай та відставка Шумського

Sport.ua - про головні події, які відбулися у Другій лізі минулого вікенду

Кополовець забиває, Полісся наздоганяє Минай та відставка Шумського
ФК Минай. Партнери вітають Михайла Кополовця із взяттям воріт.

«Кремінь» продовжив серіє без поразок, Кополовець знову забив, а тернопільська «Нива» звільнила головного тренера - найголовніші події Другої ліги у нашому огляді.

«Минай» виходить у лідери

У центральному матчі туру «Минай» на своєму полі приймав лідера групи «Калуш». Обидві команди дебютанти цьогорічної першості Другої ліги і з перших турів увірвалися до когорти найкращих колективів чемпіонату.

Закарпатці завдяки голам Гегедоша і Кополовця у дебюті поєдинку принесли своїй команді перемогу, а разом і з тим вивели «Минай» на перше місце у турнірній таблиці, яке до цього займав «Калуш».

«Полісся» наздоганяє «Минай»

Чергову перемогу здобуло «Полісся», яке з приходом до керма команди Анатолія Безсмертного ще не програвало. У цьому турі «Полісся» на виїзді мінімально здолало «Черкащину-Академію» і зрівнялося з лідером змагань «Минаєм». У двох команд тепер по 17 очкок, але закарпатці мають кращу різниці м’ячів.

Відзначимо, що єдиний м’яч у складі житомирян забив Денис Галенков, для якого це була дебютна гра за «Полісся».

Відставка Шумського та черговий успіх «Вереса»

Дербі «Нив» - тернопільської та вінницької - завершилося перемогою команди Дениса Колчина, який минулого тижня заявляв про свою відставку, яка не була прийнята керівництвом клубу.

Тепер вже головний тренер тернопільскої «Ниви» -  Віталій Шумський залишився без роботи. Виконуючим обов'язки головного тренера команди призначено Вадима Боженка.

«Верес» знову переміг, цього разу «Поділля». Головний тренер хмельницької команди Віталій Костишин залишився незадоволений суддівством. «Не той настрій коментувати гру, просто не хочеться нічого говорити, через них, не знаю можна їх обзивати чи ні. Не хочеться через них коментувати гру, працювати взагалі. М’яч вилітає на три метра від епізоду, він ставить пенальті. В нас теж всю гру фолили в штрафній проти Бабака, тримають руками він падає, став пенальті. А в нас виходить вони головні актори в серіалі футбол в Україні, а ми другорядні такі, там масовка, команди. Про який футбол можна говорити, хто грав, хто не грав. Про гру, ми може і не заслужили перемоги, але і програшу теж не заслужили, нічийна гра, «Верес» нічим нас не переграв», - приводить слова Костишина пресс-служба «Поділля».

«Гірник» дихає у спину «Кремню»

«Кремінь» все ще продовжує серію без поразок і надалі залишається єдиною командою у Другій лізі, яка не програвала цього чемпіонату. «Кремінь» на своєму полі переміг «Енергію» продовжує лідирувати у групі.

Не дає спокійно почуватися «Кремню» криворізький «Гірник». У Бериславі кременчужани на компенсованих хвилинах вирвали перемогу у «Таврії Сімферополь». «Гірник» лише на два очки відстає від Кремня».

Несподівана поразка «Кристала»

«Миколаїв-2» несподівано здобув три очки у матчі проти «Кристалу». Херсонці доволі впевнено провели минулу гру, але цього разу спіткнулися і втратили третє місце у турнірній таблиці.

Миколаївці забили два м’ячі у перші чотири хвилини поєдинку, і, незважаючи на те, що «Кристал» у середині другого тайму скоротив рахунок, зуміли довести гру до перемоги. Відзначимо, що «Миколаїв-2» здобув другу перемогу поспіль.

Павло СОЛОВЕЙ

Друга ліга. 10-й тур

Група А

«Чайка» - «Буковина» - 1:1
Голи: Січкарук, 45+2 – Кузів, 10.

«Поділля» - «Верес» - 0:1
Гол: Котляр, 90+2 – пенальті.

«Минай» - «Калуш» - 2:0
Голи: Гегедош, 8, Кополовець, 14.

«Черкащина-Академія» - «Полісся» - 0:1
Гол: Галенков, 55.

«Нива» Т – «Нива» В - 0:1
Гол: Федосов, 54.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Група Б

«Миколаїв-2» - «Кристал» - 2:1

Голи: Студенко, 3, Петров, 4 – Мартян, 60.

«Кремінь» - «Енергія» - 2:0

Голи: Бєлоусов, 61, Черній, 90+2.

«Нікополь» - Мир» - 1:1

Голи: Данильченко, 90 – Бойко, 90+5.

«Таврія Сімферополь» - «Гірник» - 1:2

Голи: Жуков, 71 – Сахнюк, 57, Погранічний, 90+4.

«Металург» - «Реал Фарма» - 3:0

Голи: Сарапій, 4, Сарапій, 14 – пенальті, Підлепенець, 85.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.