Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3957
20

Олег СМАЛИЙЧУК: «Не заберу свои слова обратно»

Гендиректор «Карпат» не собирается извиняться перед фанатами

Олег СМАЛИЙЧУК: «Не заберу свои слова обратно»
footboom.com. Олег Смалийчук

Гендиректор «Карпат» Олег Смалийчук, ранее назвавший болельщиков «Карпат» овцами, заявил, что от своих слов не отказывается:

«В продолжении темы. Не приду на стадион, потому что: плохие условия в Украине, нет рекламы и билбордов по городу, слишком высокие цены на билеты, «Карпаты» не демонстрируют зрелищной игры.

У меня только один ответ – это все отмазки людей, которые уже утром просыпаются в негативе только из-за того, что проснулись. И вместо того, чтобы самому что-то сделать удачное, решают зайти в интернет и полить грязью тех, кто хотя бы пытается. Болеть за «Барселону» или «Реал» легко. Так же можно менять родину или веру ради более сладкой жизни.

Подстраиваться под успех других – признак слабости. Успех нужно творить самому. Футбольный клуб – это большая семья, которая для достижения успеха должна наоборот объединиться, и быть как единый кулак в трудные времена. 

Я не заберу ни единого своего слова. Возможно, слово болельщики мне нужно было взять в кавычки, и тогда бы все поняли, что я имею в виду именно тех горе-критиканов и интернет-писак, которые ничего не создали для успеха нашей семьи.

Отсидеться на диване или где-то там в кустах, пока «Карпаты» не станут успешными, не выйдет! Каждый ваш голос на трибуне, каждый проданный билет для «Карпат» сейчас действительно важен. Будьте выше персональных оскорблений или обид, менеджеры и футболисты приходят и уходят, вы же болеете за герб своего клуба, который, я надеюсь, действительно у вас на груди».

Олег Дидух Источник: Facebook
Оцените материал
(6)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти сообщил Лунину, какая у него будет роль после возвращения Куртуа
Футбол | 22 апреля 2024, 11:19 11
Анчелотти сообщил Лунину, какая у него будет роль после возвращения Куртуа

Украинский вратарь в ближайшее время должен продлить контракт с «Реалом»

Лунин признался, почему Реалу было сложно в обороне при угловых Барселоны
Футбол | 22 апреля 2024, 07:22 5
Лунин признался, почему Реалу было сложно в обороне при угловых Барселоны

21 апреля королевский клуб обыграл «сине-гранатовых» со счетом 3:2

Комментарии 20
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lviv2018
У мене питання до Смалійчука - «що власне зробили ви для вболівальників?». Обгрунтую своє обурення - був неодноразово на стадіоні «Україна», і що ми маємо: на сидінні неможливо сидіти, усі штани у фарбі старій; в туалет страшно зайти, плюс відсутня вода; табло не працює; в перерві неможливо купити кави, хот-дога і тп - один несчасний кіоск з морозивом, чіпсами, водичкою; атрибутики не купиш на стадіоні, усюди брудно. Краще чим прикриватись гербом клуба поїдь подивися як працює з вболівальниками Динамо. У ФК «Львів» менеджмент і то розуміє, і запрошують на стадіон, а не у вигрібну яму. За часів Кірпи все керівництво Карпат лише угроблювало стадіон, не вкладаючи копійки. Тому причину пустих трибун шукайте у собі та в результатах команди
l_pogulianka
Слово не горобець,пане Смалійчук-цей прислів всім відомий! І можливо "" дійсно пом'якшили б ситуацію,але...Ви гендиректор команди!!!Про,що думали коли писали це "послання"??? Вісім років ( 8 !!! ) команда в зоні "дна" ! Таке відчуття,що керівництво на команду "забило .і." , важко нести і продати не вигідно ( прикриваючись брендом можна втілювати різні бізнесові "замутки" ) Вболівальники не причому-гляньте статистику при Кононові,що потім сталося??? Вболіваю за "Карпати" з 1987р.(тоді ще СКА "Карпати" ) і буду поки існує така команда,як "Карпати" навіть,якщо у Львові буде п'ять команд.Сподіваюсь,що бренд "Карпати" в майбутньому потрапить до хорошого господарника.
WICKER
Кожен має право вибору, за кого вболівати, про те як на мене з першого дня свого існування фк Верес, а потім фк Львів ОБМАННИМ шляхом потрапили в УПЛ, зайнявше не по спортивному принципу місце фк Десна. Мене Батько вперше привів на стадіон "Дружба" коли мені виповнилося 3р у 1972р, з тих пір я разом із командою ПЕРЕЖИВАЮ злети та падіння, скоро мій син приведе мого внука дасть Бог. Навіть якщо фк Львів гратиме у ЛЧ я за них уболіватиму як і за будь яку іншу українську команду, не більше, а в УПЛ ТІЛЬКИ ЛЬВІВ ТА ТІЛЬКИ КАРПАТИ, тому що у мене ЗЕЛЕНО-БІЛЕ серце і мені ПОХ..., що там заявляють НЕДОЛУГІ віце президенти..... вони сьогодні є, а завтра немає......
Andy_P
Ага, вы своими "профессиональными" действиями за зарплату точно не минимальную будете год за годом приводить команду на дно, а болельщик будет ходить на стадион "для преодоления трудностей", а не получить за потерянное время и свои деньги хоть какие-то положительные эмоции? Я не болею за Карпаты, но это касается многих наших клубов, к сожалению. И своими высерами явно не на трезвую голову Смалийчук ещё уменьшит количество зрителей на стадионе .
Tymchuk Andriy
Кожен працівник в кінці року має звітувати про виконану роботу і про результат!А він шукає винних.. Подивись в дзеркало і визнай ,що футбол це не твоє!Ну прем'єр ліга то точно!
myroslavmail
я не мав до нього жодного негативу (і зараз ще не дуже набрався) але те що він "виконує" це непрофесіоналізм
Покажи, що система працює, покажи стабільність системи і до тебе підтягнуться ... а то ти собі звикай кожні пів року до нової команди, до нового тренера (я навіть не про період керування Смалійчука говорю) ... а ще кожні пів року когось кинули, комусь заборгували, просто конфлікт на конфлікті. А ще Димінський є ... він вроді Барселону обіцяв ... а ну він ще людину на смерть збив... це мене не відвернуло від команди але породило багатьох фекалів (це факт) але це також не сприяє відвідуваності.
Здоров'я таке читати навіть нема ... соромно не то що за команду, а за місто яке Карпати представляють...
А він вже вимагає - ходіть бо ми тут молодці ...
Деколи сам ще задаюсь питанням, чому я все ще вболіваю (останні роки уже з телевізора здебільшого) за Карпати?
LembergWestUkraine
Вболівальники не «вівці» та не «диванні експерти»: різка відповідь ФК «Львів» «Карпатам»
ФК "Львів" офіційно на своєму сайті заступився за вболівальників ФК "Карпати" !!!
Футбол – видовище для вболівальників. Так було споконвік, ця догма є непорушною й по сьогодення. Недарма найпопулярнішу у світі гру з м’ячем називають «Грою Мільйонів».
Футбол був завжди спортом №1 в Україні. Протягом 27 років з моменту здобуття нашою країною незалежності футбольні баталії багатьох вітчизняних клубів та національних збірних команд раз-по-раз збирали багатотисячні армії вболівальників на трибунах.
Українські команди радували прихильників футболу славетними та незабутніми перемогами, змушували їх сумувати та переживати гіркоту поразок, але одне залишалося незмінним – увесь цей час футбол залишався «народною грою».
Адже гра «11 на 11» на смарагдовому газоні футбольного поля дарує глядачам неповторні емоції, яких людям повсякчас бракує у реальному житті: чесність, щирість, безкомпромісність та дух справжньої чоловічої боротьби.
Футбол – це віддушина для людей, які є абсолютно різними по життю, але при цьому вони єднаються навколо улюбленої команди і усім серцем її підтримують.
Західна Україна відіграє особливу роль в еволюції українського футболу. У 90-х роках серйозних успіхів на ниві українського футболу досягали львівські «Карпати», бронзові призери чемпіонату України та дворазові фіналісти національного Кубку. Шістнадцять разів до Львова навідувалася збірна України, яка утримує у місті Лева фантастичну серію із матчів без поразок (14 перемог та дві нічиї – 38 забитих м’ячів та 9 пропущених). У ХХІ столітті львів’яни отримали історичну можливість насолоджуватися безкомпромісними за напруженням пристрастей львівськими дербі в межах українського чемпіонату, а з початком поточного сезону серед найсильніших колективів у Прем’єр-лізі України виступають два львівських клуби – ФК «Львів» та «Карпати».
Усі вищевказані події назавжди будуть вписані золотими літерами до історії українського футболу. Але не завдяки спортивним успіхам одних чи інших колективів, а тому що вирішальну роль у цих здобутках відіграли саме львівські вболівальники. Львівські прихильники футболу переживали за долю «Карпат» у зіркові часи розвитку клубу, шаленою підтримкою гнали на ворота суперників національну команду України і наразі є одними з рекордсменів відвідуваності у чемпіонаті України сезону 2018/2019 років – 10150 глядачів на матчі ФК «Львів» проти київського «Динамо» у 2-му турі УПЛ.
Наразі Україна переживає непростий період свого існування. Футбол є прямим віддзеркаленням тих складних процесів, за рахунок яких наша держава намагається стати на шлях розвитку та майбутнього процвітання. Спорт №1 в Україні має низку проблем, які потребують нагального чи поступового вирішення. Але головною рушійною силою, яка змушує усіх нас із позитивом дивитися у завтрашній день, є українські вболівальники. У першу чергу – львівські вболівальники. Не «вівці», а батько, який привів свого сина на перший футбольний матч. Не «диванні експерти», а родина, яка у повному складі прийшла на трибуни, аби підтримати своїх улюбленців на футбольному полі. Не «справжня підтримка», згадана одним з вітчизняних футбольних фунціонерів, а малеча, яка із захопленням спостерігає за своїми кумирами та мріє одного разу опинитися на їхньому місці.
Які б важкі часи не переживав український футбол, як би не бракувало вболівальників на стадіонах у порівнянні з останнім десятиріччям, ФК «Львів» щиро вдячний кожному прихильнику «Гри Мільйонів», який витрачає свій час, аби відвідати футбольну гру за участю «синьо-золотих левів» та стати свідком того, як хлопці до останнього б’ються за те, щоб порадувати Вас щасливими миттєвостями!
ФК «Львів» запрошує львів’ян стати свідками справжнього футбольного свята, яке відбудеться 22 вересня на «Арені Львів» – наша команда прийматиме у дербі «Карпати» і зробить усе можливе, аби львівські вболівальники отримали величезну насолоду від цього протистояння та її Величності Гри!
Інформаційна служба ФК «Львів»
Dima Any
Та все правильно сказав , видно що хоч пробує щось змінити , а наші хочуть вже і зараз
LembergWestUkraine
Короче, всі хто за Карпати - це вівці, це офіційна заява віце - президента Карпат !
LembergWestUkraine
Вболівальники ФК Карпат реально вівці, підтвердив це керівник Карпат ! Карпати - це клуб, який обманним шляхом знаходиться в УПЛ (скандали з договірними матчами + здачею матчів) ! ФК Карпати вже давно погруз в договорняках... Любий тренер, який потрапляє в Карпати, через декілька матчів реально втікає з цього прогнившого розсадника... Те саме і з гравцями... Постійно скандали, п"янки, договорняки...
Ганьба ВІВЦЯМ !!!
LembergWestUkraine
Всі на львівське дербі на "ЛІМР АРЕНУ" 22 вересня !
ФК "ЛЬВІВ" приймає ФК "ВІВЦІ" !!! Львів"янами ("ФК ЛЬВІВ") буде проведено флешмоб, яким будуть вітати вболівальників "ФК ВІВЦІ" вигуками : "БББББбббббббббббббббббеееееееееееееееееееееееееееееее" !