Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 сентября 2018, 09:07
4052
19

СМАЛІЙЧУК: «Найголовніша проблема сучасних Карпат – це вболівальники»

Віце-президент львів'ян розкритикував фанів за низьку відвідуваність домашніх матчів

| Обновлено 16 сентября 2018, 09:07
4052
19
СМАЛІЙЧУК: «Найголовніша проблема сучасних Карпат – це вболівальники»
Sport.ua. Олег Смалийчук
Віце-президент «Карпат» Олег Смалійчук розкритикував уболівальників своєї команди після матчу з «Ворсклою» (0:1).
 
«Найголовніша проблема сучасних «Карпат» – це вболівальники.
 
Вчора, коли хлопці вийшли на гру – побачили «справжню підтримку». Аж півтори тисячі. Порахуйте скільки вміщує стадіон, відмінусуйте скільки прийшло і ви зрозумієте, скільки у Львові овець. Овець і справді більше, ніж справжніх вболівальників. І це в той час, коли молодим пацанам, які очима шукали вашу присутність, дійсно потрібна ваша підтримка. 
 
Знаю, що коментарів в Інтернеті більше ніж підтримуючих на стадіоні. Копати з дивану завжди легше. Така є західна Україна – вийдем з кущів, коли нам буде вигідно.
 
Міняйте президентів, віце-президентів, генеральних директорів і тренерів, але ви завжди будете вівцями, допоки не станете вмирати за вашу віру в «зелено-біле» серце.
 
Моя повага фанатам – справжнім пацанам і людям, які не бояться дощу, щоб бути вірними «зелено-білому» кольору, – написав Смалійчук у Facebook.
 
 
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 13
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 25 апреля 2024, 00:08 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Комментарии 19
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
oscarneon
Проблема ещё и Маркетинга. Сегодня Заря - ДК, нету ни Биллборда, ничего, я даже не знаю где игра будет в Киеве или Запорожье.
Так как команды завлекают на матчи так мы и ходим
В Германии каждый матч это праздник. Перед стадионами сосиски и пиво по ценам рыночным(реально дёшево очень) ( у нас бы наоборот подняли +200 накрутку)
Концерты , программы , интересно подогревают к игре.
В Донецке было что-то подобное на Донбасс арене.
Повторюсь, как завлекают так и ходим. И завлекать нужно не 1 раз в пол сезона , а каждый матч. Тогда результат будет , люди привыкнут к такому и будет кайф.
cloud_on
Проще всего искать и находить причину где-то и в ком-то, чем в самих себе. С какого хрена болельщикам умирать за бело-зеленое сердце, если ни футболисты, ни руководители не умирают за него. Футбол - это зрелище. Сделай его таким и народ на стадион сам повалит без приглашения.
M-E-S-S-E-R
Ну, у менеджменту Карпат все стандартно - програли колгоспникам, але винуваті у цьому вболівальники...
l_pogulianka
По ходу смалійчук своїми словами,ще більше напружує ситуацію...і це слова "віце-президента" футбольного клубу!!!
ssssyab
Це проблема всього українського футболу.Молоді краще побухати,або посидіти за компютером.Старшим задорого 50 гр.Плюс потрібно показувати хорошу гру і результат щоб більше людей було.На стадіоні некомфортно сидіти бо у Львові дуже багато бидла,які курять,плюють,матюкаються,кричать вівці і ображають гравців.
usa
Був пару раз на стадіоні з дитиною-п'янь,сємкі,мати, як в смітнику...не хочу,ліпше по телевізору гляну+ хочеш перемог-а нема...
bogdanlibich
Вболівальник не іде на стадіон так-як Карпати останні кілька років розчаровували. Довіру вболівальника потрібно завойовувати перемогами а не просто вимагати. Карпати декілька років тому мали найкращу підтримку в Україні але просрали її. Тепер позиція не мижче як в першій трійці зможе повернути вболівальника Карпат на стадіон. А якщо ще рік Карпати будуть мучитись у другі пловині турнірної таблиці, то вболівальник перейде на ФК Львів.
alex5111
пистюк лисий, ще воно буде гнати на Зах. Україну. Їдь на Східну, до конкрєтних пацаноф
Rostik Karpa
"Така є західна Україна – вийдем з кущів, коли нам буде вигідно." це він про дима, який людину збив і переховується, чекає коли вигідно вернутись ?
Олег Карплюк-самсин
Коли грали Паляниця,Гецко..скіільки людей ходило та на товаризькі матчі із Закарпаттям в 2003-4 роках зимою більше народу було чим зараз це не порівняти...я 5 років без преривно ходив на стадіон на першу лігу коли вилітали ..Тоді не було того зброду який є зараз тих договорняків пане -ган....Смалійчук ви знаєте як ніхто про це....а про вболівальників не маєте право говорити...бо вболівають у Львові серцем коли є команда а не організована вами шайка шарлатанів які при клубі які хочуть заробляти...Вам на вболівальників насрати..лише питання кантор і Ваші рішають...
alfur
Мне было 11 лет,когда старший брат привёл меня на стадион СКА,где "Карпаты " сыграли свой первый официальный матч с гомельским "Локомотивом". Стадион СКА тогда - 15 000 мест. Стадион "Дружба" (теперь "Украина") ещё не был построен. Стадион СКА был переполнен. Все пришли посмотреть новую львовскую команду. У "Карпат" были подъёмы и провалы,как у любой команды. Соответственно,менялась посещаемость на трибунах. На "Карпаты" сейчас не ходят? Это вполне естественно. Команда много лет "выживает" в Премьер-лиге, извините, на соплях.На что смотреть? За кого болеть? Где отдача игроков? Тренеров меняют,как перчатки. А ведь были и очень хорошие специалисты. Вспомним хотя бы Маркевича, Кононова, Йовичевича. Все плохие у беглого Дыминского (как,кстати, и у Суркисов). Смалийчуку нужно не сопли глотать перед камерой и обвинять болеьщиков, а честно признаться,что команда "Карпаты" такое отношение к себе заслужила и своей игрой вернёт "БОЛЕЛЬЩИКОВ" на трибуны. Я подчеркну слово "болельщик", так как болельщики теперь вообще не ходят на стадион "Украина". Ходят "фанаты" и "ультрас" - молодые люди далёкие от футбола, ничего не понимающие в самой игре,но орущие,матерящиеся дебилы, обвешанные атрибутикой клуба, метающие петарды и взрывпакеты. Находиться с такими на одном стадионе противно и опасно. Болельщик это человек, который любит и понимает футбол. Свои эмоции может выражать достаточно бурно, но на действия судей реагирует адекватно и к соперникам своей команды относиться с уважением. Раньше за хорошую игру футболистов соперника болельщики-львовяне награждали аплодисментами. Это было нормой. Сейчас такое себе даже представить трудно.Своих свистать - сколько угодно, чужих поблагодарить за красивый момент или всю игру - из области фантастики. Я закончил. Одни,надеюсь,задумаются, другие - заматерятся.
Rostik Karpa
Смалійчук "повністю правий" я думаю, що на наступному матчі на комфортабельну Арену Львів прийде мінімум 10 тис подивитись на карпати але 90 % з них будуть вболівати за ФК Львів
vasyan86
Хоч я і належу до тих 1500, але подібні заяви не красять жодного розумного керівника, наскільки істинними вони б не були.
gucci1992
Саме хитромусорне мисто Европи, самы тухли вблювальники и головне! Овцы, яки вмиють грати у футбол!
LembergWestUkraine
Звернення ФК «Львів» до львівських вболівальників

Футбол – видовище для вболівальників. Так було споконвік, ця догма є непорушною й по сьогодення. Недарма найпопулярнішу у світі гру з м’ячем називають «Грою Мільйонів».
Футбол був завжди спортом №1 в Україні. Протягом 27 років з моменту здобуття нашою країною незалежності футбольні баталії багатьох вітчизняних клубів та національних збірних команд раз-по-раз збирали багатотисячні армії вболівальників на трибунах.
Українські команди радували прихильників футболу славетними та незабутніми перемогами, змушували їх сумувати та переживати гіркоту поразок, але одне залишалося незмінним – увесь цей час футбол залишався «народною грою».
Адже гра «11 на 11» на смарагдовому газоні футбольного поля дарує глядачам неповторні емоції, яких людям повсякчас бракує у реальному житті: чесність, щирість, безкомпромісність та дух справжньої чоловічої боротьби.
Футбол – це віддушина для людей, які є абсолютно різними по життю, але при цьому вони єднаються навколо улюбленої команди і усім серцем її підтримують.
Західна Україна відіграє особливу роль в еволюції українського футболу. У 90-х роках серйозних успіхів на ниві українського футболу досягали львівські «Карпати», бронзові призери чемпіонату України та дворазові фіналісти національного Кубку. Шістнадцять разів до Львова навідувалася збірна України, яка утримує у місті Лева фантастичну серію із матчів без поразок (14 перемог та дві нічиї – 38 забитих м’ячів та 9 пропущених). У ХХІ столітті львів’яни отримали історичну можливість насолоджуватися безкомпромісними за напруженням пристрастей львівськими дербі в межах українського чемпіонату, а з початком поточного сезону серед найсильніших колективів у Прем’єр-лізі України виступають два львівських клуби – ФК «Львів» та «Карпати».
Усі вищевказані події назавжди будуть вписані золотими літерами до історії українського футболу. Але не завдяки спортивним успіхам одних чи інших колективів, а тому що вирішальну роль у цих здобутках відіграли саме львівські вболівальники. Львівські прихильники футболу переживали за долю «Карпат» у зіркові часи розвитку клубу, шаленою підтримкою гнали на ворота суперників національну команду України і наразі є одними з рекордсменів відвідуваності у чемпіонаті України сезону 2018/2019 років – 10150 глядачів на матчі ФК «Львів» проти київського «Динамо» у 2-му турі УПЛ.
Наразі Україна переживає непростий період свого існування. Футбол є прямим віддзеркаленням тих складних процесів, за рахунок яких наша держава намагається стати на шлях розвитку та майбутнього процвітання. Спорт №1 в Україні має низку проблем, які потребують нагального чи поступового вирішення. Але головною рушійною силою, яка змушує усіх нас із позитивом дивитися у завтрашній день, є українські вболівальники. У першу чергу – львівські вболівальники. Не «вівці», а батько, який привів свого сина на перший футбольний матч. Не «диванні експерти», а родина, яка у повному складі прийшла на трибуни, аби підтримати своїх улюбленців на футбольному полі. Не «справжня підтримка», згадана одним з вітчизняних футбольних фунціонерів, а малеча, яка із захопленням спостерігає за своїми кумирами та мріє одного разу опинитися на їхньому місці.
Які б важкі часи не переживав український футбол, як би не бракувало вболівальників на стадіонах у порівнянні з останнім десятиріччям, ФК «Львів» щиро вдячний кожному прихильнику «Гри Мільйонів», який витрачає свій час, аби відвідати футбольну гру за участю «синьо-золотих левів» та стати свідком того, як хлопці до останнього б’ються за те, щоб порадувати Вас щасливими миттєвостями!
ФК «Львів» запрошує львів’ян стати свідками справжнього футбольного свята, яке відбудеться 22 вересня на «Арені Львів» – наша команда прийматиме у дербі «Карпати» і зробить усе можливе, аби львівські вболівальники отримали величезну насолоду від цього протистояння та її Величності Гри!
Інформаційна служба ФК «Львів»
LembergWestUkraine
Лисий апельсин, вчись, які звернення треба робити у ФК Львова до вболівальників ! Культури вчись ! Ато скоро і 1 500 на ФК Карпати не ходитиме і всі ваші (смалійчука, димінського....) дибільні дії спрямовані проти вболівальників і футболу...
LembergWestUkraine
Я не дивуюсь таким рагульським заявам керівництва Карпат... Цей лисий апельсин пробив ще більше дно ! Дегенерати керують Карпатами... Нічого хорошого з цього не буде !