Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1345
0

Супернику забили на гол більше, ніж собі

«ТВД» перервав серію з 7 ігор без перемог

Нарешті потішили своїх уболівальників «теведисти». Львів’яни, які ще у другому колі не знали смаку перемоги, таки її здобули.

Початок матчу пройшов у рівній боротьбі. У господарів непогані шанси для взяття воріт мали Денис, Сільченко і Хавер, але двічі гостей рятував Сорокін, а після удару Хавера м’яч пролетів мимо воріт. У «Контингента» два шанси мав Морозов, але двічі «теведистів» рятував Мельник.

Все йшло спокійно, а тут як грім серед ясного неба - м’яч залетів у ворота «ТВД». Романов віддав передачу у штрафний майданчик, де Чеботарьов у боротьбі із суперником зрізав м’яч у свої ворота. Житомирці, вийшовши вперед, відійшли до власних воріт. За хвилину Кордоба міг зрівнювати рахунок, але його удар на себе прийняла стійка воріт. Згодом Рогачов накрутив суперника і пробив, але виручив воротар. «Контингент» також організовував небезпечні контратаки. Одним із найактивніших у складі гостей був колишній гравець «Тайму» Піхоцький, який роздавав точні паси своїм партнерам, але ні Морозов, ні Литвиновський не змогли зробити ці передачі гольовими.

Після перерви «ТВД» продовжувало атакувати, а гості діяти на контратаках. Але хоч як не старались Вахула і Кордоба, ніяк не вдавалось пробити Сорокіна. На 31-й хвилині Кіндій віддав другу передачу на свого воротаря, і гості отримали право розіграти вільний удар із лінії штрафного майданчика. Але Романов після скидки Піхоцького не влучив у ворота.

А за дві хвилини «теведисти» нарешті вирівняли становище. Так само, як і у моменті, коли був забитий перший гол, нічого не передбачало гола. Рогачов контролював м’яч і несподівано пробив з-під Литвиновського, воротар не встиг зреагувати. Відразу Сільченко міг забивати другий гол. Після дальнього вкидання Мельника він прийняв м’яч і пробив з розвороту, але Сорокін був на місці.

На 38-й хвилині головний тренер «ТВД» Роман Ковальчик вирішив ризикнути і за нічийного рахунку випустив п’ятого польового гравця. І житомиряни могли покарати «теведистів» за такий ризик. Рогачов вийшов на одного Кордобу, але вирішив віддати пас на Литвиновського, який влучив у захисника. А на 40-й хвилині Хавер приніс львів’янам таку довгоочікувану перемогу. Маржановський пройшов по правому флангу прострілив і Хавер замкнув дальню стійку.

На останніх секундах «Контингент» міг звести поєдинок до нічиєї, але цього дня фортуна була на боці господарів.

«ТВД» (Львів) – «Контингент» (Житомир) – 2:1

«ТВД»: Мельник – Кордоба, Денис, Вахула, Рогачов – Хавер, Сільченко, Чеботарьов, Маржановський – Кіндій, Цимбаляк.

«Контингент»: Сорокін – Мухін, Романов, Киришун, Доманський – Піхоцький, Саківський, Коваль, Морозов - Литвиновський.

Судді: Гроховецький (Київ), Літвінов (Донецьк).

Голи: Рогачов, 33; Хавер, 40 – Чеботарьов, 13, автогол.

Попередження: Сільченко, 31.

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.