Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 декабря 2021, 12:31
1061
0

Владислав КУЛАЧ: «Думки про Арсенал не вплинуть на гру з Карпатами»

Форвард «Ворскли» розповів про підготовку до гри з «Карпатами», а також про двобій з «Арсеналом»

| Обновлено 13 декабря 2021, 12:31
1061
0
Владислав КУЛАЧ: «Думки про Арсенал не вплинуть на гру з Карпатами»
Campeones.ua. Владислав Кулач

В останніх матчах «Ворскли» найпомітнішою фігурою на полі ставав нападник полтавців Владислав Кулач. Спочатку він створив шедевр у протистоянні з «Маріуполем», а потім став героєм поєдинку проти «Чорноморця». Нападник ворсклян перебуває у чудовій формі і є головною ударною силою команди Василя Сачка.

– Готуємося до гри з «Карпатами» у звичному режимі, – каже Кулач. – Налаштовуємося на важку гру – розуміємо, що львів’яни вдома грають в дуже хороший футбол. Буде непросто, але ми розраховуємо на свої сили. Хочемо боротися за максимум.

– Ви мали нагоду переглядати матчі «зелено-білих» у цьому сезоні?
– Звичайно, я бачив багато матчів львів’ян. Можу сказати, що це хороша команда, яка класно вибігає в атаку. Переконаний, що тренерський штаб вкаже нам на важливі моменти і матч буде цікавим. Хочеться потішити вболівальників.

– В суботу ви граєте на «Україні», а вже в четвер на вас чекає протистояння з «Арсеналом». З максимальною концентрацією проблем не виникне?
– Думаю, що ні, адже ми розуміємо, що передусім на нас чекає гра з «Карпатами». Про «Арсенал» будемо думати вже після матчу у Львові. Впевнений, що думки про «Арсенал» не вплинуть на гру з «Карпатами».

– Колись «Арсенал» Арсена Венгера мав дуже багато прихильників по всьому світу. Можливо, гра у Лондоні з «канонірами» – це певною мірою реалізація дитячої мрії?
– Безперечно, це хвилюючий момент. Грати на такому рівні проти такої команди, це справді мрія для багатьох. Хочеться випробувати свої сили у протистоянні з таким суперником. Ви правильно кажете – в дитинстві всі слідкували за «Арсеналом». Та й зараз всі прагнуть вийти проти них на поле. У всякому разі це буде хороший досвід для «Ворскли».

– Прем’єр-ліга мала вимушену паузу в календарі, яку ви заповнили спарингом з «Олександрією». З ігровим тонусом все гаразд?
– У фізичному плані команда, як завжди, на хорошому рівні. Гра з «Олександрією» була корисною для тренерського штабу. Крім того, ми виграли, а перемоги завжди підіймають настрій. Тому з хорошими думками готуємося до двобою з «Карпатами».

– Ви стали героєм останніх двох матчів і вже давно претендуєте на роль лідера «Ворскли». Відчуваєте додаткову увагу з боку захисників?
– В мої обов’язки входить забивання голів і допомога команді. Всі футболісти намагаються це робити і максимально викладатися на полі. Те саме стосується і майбутніх матчів з «Карпатами» та «Арсеналом». Зробимо все, щоб здобути позитивні результати.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новый лидер после разгрома в Лондоне. Список бомбардиров АПЛ 2023/24
Футбол | 16 апреля 2024, 07:32 0
Новый лидер после разгрома в Лондоне. Список бомбардиров АПЛ 2023/24

Коул Палмер оформил покер за «Челси» в ворота «Эвертона» и обошел сразу 5 игроков

Анчелотти объяснил, почему суперзвездный игрок Реала стал меньше забивать
Футбол | 16 апреля 2024, 21:38 1
Анчелотти объяснил, почему суперзвездный игрок Реала стал меньше забивать

Наставник «галактикос» высказался о Джуде Беллингеме

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.