Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 сентября 2018, 11:38
8396
22

ПОВОРОЗНЮК: «Клітка на стадіоні Інгульця встановлена для дебілів»

Президент «Інгульця» про гостьовий сектор на стадіоні клубу

| Обновлено 13 сентября 2018, 11:38
8396
22
ПОВОРОЗНЮК: «Клітка на стадіоні Інгульця встановлена для дебілів»
ФК Ингулец. Александр Поворознюк
Олександр Поворознюк прокомментував гостьовий сектор на стадіоні «Інгульця», який викликав неоднозначну реакцію в суспільстві.
 
Нагадаємо, гостьова трибуна стадіону в Петровому знаходиться у клітці. Президент «Інгульця» зауважив, що ця клітка й надалі лишатиметься на стадіоні
 
«Що поганого в нашому гостьовому секторі? Всі зручності в наявності, є крісла - влаштовуйтесь зручніше. Що не так?  Це ж клітка не для нормальних уболівальників, а для дебілів, які неправильно себе поводять. Через це їх туди кидають і закривають. На кожному стадіоні повинно це бути! І в мене є. Ми спеціально цей сектор встановили на видному місці, щоб усі його бачили і думали головою перед тим, як щось робити неправильно.
 
«Ця «клітка» - камера тимчасового утримання для тих вболівальників, які порушують правила поведінки на стадіоні. Спочатку їм роблять зауваження, а якщо вони його не виконують, то їх просто садять у «клітку» до з'ясування обставин. Що я не правильно зробив?»
 
«Отих фанатів які бігали на «Олімпійському» (матч «Металліст 1925» - «Агробізнес» прим.) по полю, куди їх саджали, коли ловили? Вони били всіх людей підряд, без розбору. Я не хочу, щоб у нас відбувалося подібне. Хочу, щоб наші вболівальники спокійно приходили з дітками на стадіон. Вболівай, кричи, божеволій, але чинити беззаконня я не дозволю! Ось для цього я зробив у нормальному місці «клітку», щоб усі її бачили. Якщо поліція когось туди посадить... Раніше так і було. Така «камера» повинна бути по регламенту! Для тих людей, які не вміють себе поводити у суспільних місцях та на стадіоні. Нашу «клітку» хтось побачить зі сторони і подумає: «Ого, не потрібно буянити, краще нормально вболівати», - зазначив Поворознюк в інтерв’ю Footboom.
Оцените материал
(17)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 22
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Joe777
А если дебилов больше чем вмещает клетка?.. Или дебилы окажутся среди болельщиков Ингульца
ssssyab
Краще повернути поліцію і збільшити покарання за неправельну поведінку на стадіоні,адже серед ультрасів багато людей,які виконують чиїсь провокативні замовлення.
lenares85
Если плохо ведут себя , то выводить со стадиона и в спец учреждения, устанавливать личность и год не пускать на стадион, это поможет, вивход только по паспорту на стадион. А клетка смотрится как дикость какая то , ещё б и собак туда напустили.
vitaha33
Цей чувак однозначно хворий, в нормальній країні на нього подали б в суд, якби він когось туди запроторив на матчі. Нехай ще табличку на клітку повішає :"ласкаво просимо дебілів", для повного трешу.
А якщо серйозно, то страшно, що в нашому суспільстві є ось такі покидьки, які маючи трохи бабла, ставляться до людей як до гівна
comentraktor
Билеты по паспортам было бы правильным решением или через интернет с регистрацией. После этого внесение в базу данных и бан для посещения всех стадионов.
M-E-S-S-E-R
по логіці цього вельмишановного добродія - можна й гільйотину встановити на трибунах... ну, "щоб боялись"
BekXan
....Ещё на одного президента дебила- идиота пополнилась футбольная наша федерация.
Анатолій Чорнобук
А в мене є... Клініка на лиці прописана у цього довбо-йоба
Vitaliy Kuzuniy
Дебилами..
usa
Умом Россию не понять! Заразна хвороба...
MIG1971
З таким відношенням до людей,цього свинохряка треба пожиттєво заборонити займатися футболом!
Omen
Извините, не всех фанов, а этих ультрасов дебильных...
darvey77
вроде дикость а как вспомнишь Ахтырку или Днепр так совсем не дикость, ещё и пулемётных точек бы и снайперов, чтоб любителей файр шой и дымовых за вес отстреливали. и кстате в союзе первую клетку поставил на Олимпийском, совпадение?
Omen
Динамовских фанов в начале матча туда сажать нужно.
krasawa555
Ультрас ДЕРЬНАМО в клетке смотряться идеально!!!