Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 07 сентября 2018, 20:24
1025
0

Хімік був сильніший за Київ-Баскет на турнірі в Миколаєві

Кияни вже програли другу гру поспіль

| Обновлено 07 сентября 2018, 20:24
1025
0
Хімік був сильніший за Київ-Баскет на турнірі в Миколаєві
Матч Хімік – Київ-Баскет відкрив другий змагальний день Меморіалу Литовки в Миколаєві. Обидві команди свої вчорашні матчі програли, то ж сьогодні в колективів стояло завдання виправити помилки та спробувати зіграти краще ніж вчора.
 
Команди розпочали матч з активних дій в захисті. За стартові дві хвилини матчу нікому так і не вдалося набрати балів.  Лише на третій хвилині новачок Київ-Баскету Денис Носков відкрив лік набраним балам в матчі з дальної дистанції. Після цього впродовж всієї чверті гості зі столиці вели в рахунку і лише за 18 секунд до закінчення періоду Олександр Антіпов зрівняв рахунок, проте на першу перерву команди пішли за лідерства Київ-Баскету – Михайло Горобченко реалізував два штрафні кидки.
 
В другій чверті гравці Валерія Степановського дещо ввімкнулися, зрівняли рахунок та почали активно розвивати різницю вже у свою сторону. В підсумку команди пішли до роздягальні за семиочкової переваги “зелених” – 42:35.
 
Третій період розпочався з чергового ривку Хіміка, гравці якого забили декілька влучних кидків поспіль та зробити перевагу на табло двозначною. Після цього перевага команди Валерія Степановського почала невпинно зростати, на що гравці Олександра Лохманчука не знайшли аргументованої відповіді.
Завершилася гра за рахунку 96:65. 
 
Меморіал Михайла Литовки
7 вересня
 
БК "Хімік" - БК "Київ-Баскет" - 96:65 (18:20, 24:15, 30:18:24:12)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.