Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
957
0

25 березня стартує Кубок Карпат

Завтра у Моршині розпочнеться VI Міжнародний турнір з боксу «Кубок Карпат»

25 березня у Морщині відбудеться урочисте відкриття VI Міжнародного турніру з боксу серед кадетів «Кубок Карпат», який триватиме до 29 березня. У змаганнях візьмуть участь майже 150 молодих спортсменів із 15 країн світу. Українська команда буде представлена двома складами.

Як повідомив власкор , урочисте відкриття з шоу-програмою розпочнеться о 17.00. Цьому передуватимуть поєдинки та прес-конференція в малому залі Палацу культури. Під час офіційної частини заплановані виступи мецената всіх попередніх турнірів, а нині голови Львівської ОДА Миколи Кмітя, президента Львівської федерації боксу Олександра Павелця, головного судді змагань, почесного майстра спорту, судді міжнародної категорії ЕАВА Ігоря Азізбаєва (Харків), голови журі майстра спорту, заслуженого тренера України, судді міжнародної категорії AIBA Петра Яцика (Стрий).

Цей турнір - один з етапів підготовки до майбутнього чемпіонату Європи. Саме тут буде визначено склад команди, котра відстоюватиме честь країни на європейському форумі. Від України працюватиме 20 суддів. По одному рефері будуть представлені й країни-учасниці.

Один із переможців минулорічних турнірів українець Денис Лазарєв має шанс стати учасником Олімпійських ігор у Пекіні. Він увійде до складу збірної України, яка братиме участь у ліцензійному турнірі в Афінах.

Довiдка
Перший турнір «Кубок Карпат» відбувся у 2003 році. Тоді його учасниками стали 110 спортсменів із Західної України.

У 2004 році турнір набув статусу міжнародного. Учасниками ІІ Міжнародного турніру стали 79 боксерів із Білорусі, Литви, Молдови, Румунії та України.

Третій «Кубок Карпат» у 2005 році зібрав 80 боксерів з Німеччини, Казахстану, Литви, Молдови, Росії, Румунії, Туреччини та України.

ІV Міжнародний турнір з боксу серед кадетів класу А «Кубок Карпат-2006» проходив з 22 до 27 квітня. На змагання прибуло 126 спортсменів з восьми країн. До постійних учасників вперше приєдналися боксери з Греції, Ізраїлю, Польщі.

На V-й ювілейний турнір, який проходив 1-6 травня 2007 року, прибуло 136 боксерів із семи країн - Туреччини, Литви, Росії, Казахстану, Молдови, Румунії та України.

ZAXID.NET

бокс
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале
Футбол | 26 апреля 2024, 22:29 0
Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале

Получайте быстрее всех обзоры матчей на свой телефон в Телеграме!

ВИДЕО. Энди Руис и Джарелл Миллер провели первую дуэль взглядов
Бокс | 25 апреля 2024, 21:27 1
ВИДЕО. Энди Руис и Джарелл Миллер провели первую дуэль взглядов

Главным будет бой между Теренсом Кроуфордом и Исраилом Мадримовым

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.