Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1129
0

Від зміни господарів 4:2 не змінюється

«Енергія» вдруге перемогла «Тайм» з однаковим рахунком

У першому колі у дербі між «Енергією» і «Таймом» арбітри також вилучили гравця з майданчику, але на відміну від попереднього матчу команда, яка грала у меншості поступилась, а не здобула три очки.

Відкрив рахунок небезпечним моментам у матчі Легчанов, але після його удару м’яч пролетів мимо воріт. «Тайм» відповів шансом у Ткачука, який вдало нейтралізував Кардаш. Відразу «енергетики» організували контратаку, яку сфоливши зруйнував Бондар, за що дістав жовту картку. Загалом «Тайм» досить багато втрачав м'яч у простих ситуаціях, чим користались «енергетики». Якунін, відібравши м'яч у Цибика, пробив у Іваняка, Кондратюк віддав класну передачу на Вацяка, але із ударом того справився кіпер «Тайму». «Енергія» далі продовжувала атакувати, і гол назрівав.
Москвін втратив м'яч на правому фланзі і Кондратюк пробивав, але влучив у Кудінова.

А згодом Овсянніков виходив сам на сам із голкіпером, прокинув м'яч повз Іваняка і картинно впав. Досвідчений Дараган розібрався в ситуації і збирався нагородити «циркача» гірчичником, але Бондар сам вирішив розібратись із Овсянніковим і штовхнув його. Арбітр нагородив обох жовтими картками, але біда в тому, що для Бондара, до речі колишнього «енергетика», ця картка стала вже другою і він змушений був попрямувати у роздягальню.

«Тайм» і втрьох витримував атаки «Енергії», але все-таки трохи їм забракло. Легчанов з 8 метрів пробив в лівий нижній кут і відкрив рахунок. Але «таймівці» досить швидко відігрались. Радько поборовся біля воріт «енергетиків» відпасував на вільного Цибика, який без проблем пробив повз Кардаша. Через хвилину підопічні Станіслава Гончаренка могли вийти вперед, але із ударом Яцишина воротар справився.

Але «Тайм» і надалі продовжував помилятись у захисті і чергові помилки призвели до голу. Якунін з правого флангу віддав передачу на Піддубного, який з 3-х метрів пробив повз Іваняка. Але номінальні гості знову дуже швидко відігрались. Гончаренко взяв тайм-аут і настанови тренера не пішли даремно. Москвін проривався по правому фланзі і на ньому сфолили. Кольцун підійшов до м’яча і прямим ударом зі штрафного пробив у дальній кут. За нічийного рахунку команди пішли на перерву.

Другий тайм видався не таким врожайним на голи як перший, хоча моментів команди організували вдосталь. Особливо «енергетики» Якунін і Кондатюк мали забивати голи, але у обох випадках блискуче грав Іваняк. Але навіть воротар «Тайму» нічого не зміг зробити, коли Якунін несподівано пробив з-під ноги Кольцуна.

За три хвилини до сирени головний тренер «Тайму» взяв тайм-аут, після чого Москвін вийшов грати п’ятим польовим, але ніяких дивідендів їм це не принесло. А «Енергія» після швидкого вкидування Кардаша на Овсяннікова забила ще й четвертий м’яч.

«Енергія» (Львів) – «Тайм» (Львів) – 4:2

«Енергія»: Кардаш - Легчанов, Вацяк, Паршиков, Кондратюк – Якунін, Піддубний, Луців, Федюк.

«Тайм»: Іваняк - Бондар, Москвін, Ткачук, Кудінов – Яцишин, Цибик, Чепель, Радько – Кольцун.

Арбітри: Дараган, Гроховецький (обидва – Київ).

Голи: Легчанов, 12; Піддубний, 17; Якунін, 32; Овсянніков, 40 – Цибик, 14; Кольцун, 18.

Попередження: Овсянніков, 11; Кардаш, 20 – Бондар, 3.

Вилучення: Бондар, 11.

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Третья ракетка мира остановила Ястремскую на супертурнире в Мадриде
Теннис | 27 апреля 2024, 22:26 10
Третья ракетка мира остановила Ястремскую на супертурнире в Мадриде

Даяна почти сумела камбэкнуть в первой партии после 0:5, но сил не хватило

Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче
Футзал | 21 апреля 2024, 22:38 0
Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче

Украинцы завершили выезд в Венгрию со 100% результатом

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.