Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1053
0

Київ-Баскет почав тренувальні збори в Прикарпатті

У складі команди працює 8 баскетболістів

Київ-Баскет почав тренувальні збори в Прикарпатті
ФБУ. БК Киев-Баскет
Чоловіча команда «Київ-Баскет» розпочала прикарпатський етап підготовки до сезону. В Івано-Франковську дебютант Суперліги закладатиме функціональну базу протягом 10 днів.
 
У режимі дворазових тренувань під керівництвом Євгена Мурзіна працюють вісім гравців, що вже уклали контракт з клубом, це Павло Крутоус, Максим Сандул, Денис Носков, Анатолій Челован, Максим Луценко, Михайло Горобченко, Олег Бондаренко, Володимир Лукінський, а також низка виконавців з команди вищої ліги чи ті, хто перебувають на перегляді, зокрема Кирило Подковиров, Володимир Хімічук, Іван Ковальчук.
 
29 серпня команда завершить навчально тренувальні збори і повернеться до столиці. Американські легіонери Грег Мангано і Моріс Крік прибудуть у розташування «Київ-Баскета» на початку вересня.
 
«На зборах працюватимемо над фізичними кондиціями і не забуватимемо про командні взаємодії. План роботи розписаний на кожен день, команда працюватиме у режимі дворазових тренувань. Одне буде присвячено фізичній роботі, інше – напрацюванню тактико-технічних дій. Це важливий етап підготовки, маємо налаштувати командний механізм, як слід, перед тривалим сезоном», - сказав Євген Мурзін, головний тренер «Київ-Баскета».
 
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.