Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 августа 2018, 21:20
942
2

Денис МІРОШНІЧЕНКО: «Мій гол завів команду»

Футболіст «Карпат» підбив підсумки матчу проти «Десни» (2:2)

| Обновлено 19 августа 2018, 21:20
942
2
Денис МІРОШНІЧЕНКО: «Мій гол завів команду»
ФК Карпаты. Денис Мирошниченко

Сильний удар захисника «Карпат» здійняв на ноги чи не весь стадіон Чернігова: Денис Мірошніченко після класної комбінації «зелено-білих» поцілив прямісінько в дев’ятку воріт Паста та скоротив відставання в рахунку. Гол у ворота «Десни» для Дениса Мірошніченка став другим впродовж його тривалої карпатівської кар’єри.

«Насправді, зараз дуже багато емоцій. Ми віддали чимало сил на полі, проявили характер та могли перемогти. Вважаю, ми заслужили цю нічию.

Можливо, у першому таймі для нас було дещо незвично грати за такою тактикою. Приїхав тренер з новим баченням, команда мусить до нього звикнути. У другому таймі зробили зміни, всі почали швидше рухатись та набагато цікавішою стала гра. Що говорив тренер у перерві? Перш за все, він підтримав команду та запевнив, що ми зможемо відігратись.

Кожен футболіст радіє, коли він забиває. Це дає тобі сили. Мій гол ще більше завів команду. На полі працювали всі, без хлопців – я би не зміг забити.

Ми були готові до цього матчу. Знали, як буде грати «Десна». Пропустили через власні помилки. У другому таймі все виправили та показали справді цікаву гру», – додав захисник «Карпат».

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
WICKER
КРАСЕНЬ
ssssyab
Молодець Міроха! Частіше б такі голи.