Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 19 августа 2018, 10:10
4127
4

Юрій БАКАЛОВ: «Шахтар розплющив мені очі, над чим потрібно працювати»

Наставник ФК «Львів» прокоментував поразку від «гірників» у поєдинку 5-го туру УПЛ

| Обновлено 19 августа 2018, 10:10
4127
4
Юрій БАКАЛОВ: «Шахтар розплющив мені очі, над чим потрібно працювати»
ФК Львів. Юрій Бакалов
Головний тренер ФК «Львів» Юрій Бакалов на післяматчевій прес-конференції після поєдинку 5-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги із донецьким «Шахтарем» прокоментував поразку від «гірників» з рахунком 0:2:
 
– Як би мені не хотілося, сьогодні рівень ФК «Львів» і «Шахтаря» різний. При всій повазі – не хочу образити своїх хлопців, – але є певний рівень майстерності та розвитку. У цьому «гірники», звичайно, сильніше. За короткий період ми спробували внести деякі тактичні зміни в план на гру. Не все вийшло, оскільки, по суті, не провели жодного тренування. Вчора нам трохи завадив дощ, сьогодні рано вранці розставили лише певні акценти. Проте був хороший матч. Не обійшлося без помилок. До хлопців у мене є питання, але немає претензій. Все, що вони на сьогодні могли, зробили. «Шахтар» є «Шахтар». Ми хотіли добитися позитивного результату, але суперник переміг абсолютно заслужено.
 
– Вас призначили на посаду наставника ФК «Львів» за день до матчу. Що можна встигнути зробити за такий час?
– Гарне питання. Напевно, це не секрет: добу я практично не спав. Потрібно було перелопатити багато інформації, наданих клубом матеріалів. На щастя, коли ще не знав, що буду працювати з цією командою, за збігом обставин дивився три матчі «Львова». Два з них наживо – в Києві з «Арсеналом» і з «Ворсклою» тут. Однак тоді я був глядачем, а сьогодні вже тренер. Змінити щось було нереально. Деякі нюанси ми намагалися внести, але раз програли, то не вийшло.
 
– За рахунку 0:0 у вашої команди був стовідсотковий нереалізований момент, коли пробивав Аугусто, потім Адамюк невлучно пробив головою. Про що говорили з командою в перерві?
– Не буду розкривати нюанси, але вранці ми провели з хлопцями певну тренувальну роботу. Плюс врахував свій досвід. Так, це було давно, але ми з «Арсеналом» грали з «Шахтарем» і перемогли 2:0. Пізніше працював у Другій лізі з «Славутичем»: ми вперше дійшли до півфіналу Кубка, трималися 110 хвилин, нічийний рахунок у додатковий час … Що потрібно було сказати в перерві? Тільки підбадьорити, щоб вогників додалося в очах. «Шахтар» – граюча команда, але і з нею тому, напевно, простіше, ніж з деякими іншими суперниками в УПЛ. Звичайно, ми закрилися, проте не просто відбивалися, а намагалися демонструвати свій футбол – про це ми домовилися з хлопцями. Якби все вийшло, результат міг бути іншим. Але нічого: ми виглядали гідно і намагалися грати в футбол.
 
– Жилмар підбирав команду під своє бачення гри. Чи будуть у «Львові» новачки?
– Щоб конкретніше відповісти на питання, потрібно ближче ознайомитися з можливостями тих, хто є в обоймі. За добу визначити якість того чи іншого виконавця неможливо. Сьогодні «Шахтар» мені як тренеру трохи розплющив очі – які є прогалини і над чим потрібно працювати. Однак це поки лише епізод. Потрібен певний термін, щоб оцінити ситуацію з усіх боків.
 
Нагадаємо, що колишній головний тренер ФК «Львів» Жилмар покинув клуб через проблеми з ліцензією.
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
usa
Бакалов хороший професионал, не гоните на него,он знает что делать...Арсенал хорошо вьіглядел под его руководством!
Владимир Ключка
если ты не видел что делать с командой-зачем приступать к работе? что не сделаешь чтобы токо угодить Ахметову,себя облить грязью-запросто....
movkli
Ф***секи, поднимите мне веки)))