Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 17 августа 2018, 15:25
14534
1

Україна - Англія та інші чвертьфінали міні-футбольного Євро

Команда Миколи Костенка в чвертьфіналі зіграє проти Англії

| Обновлено 17 августа 2018, 15:25
14534
1
Україна - Англія та інші чвертьфінали міні-футбольного Євро
Степан Качур
Сьогодні, 17 серпня, стартує стадія плей-оф чемпіонату Європи з міні-футболу. Українці зіграють з англійцями. Початок гри о 20:00 на основному полі Міста Спорту в Гідропарку.
 
За підсумками п’ятого ігрового дня підопічні Миколи Костенка вийшли з групи з першого місця завдяки перемозі над збірною Чорногорії з рахунком 5-0. Відео перемоги України над Чорногорією за посиланням
 
Вихід у чвертьфінал Євро також дає збірній Україні право зіграти на Чемпіонаті світу з міні-футболу, який відбудеться восени 2019 року в австралійському місті Перт. Такі путівки отримали всі 8 найсильніших команд Європи. Квитки на сьогодні купуйте тут або безпосередньо біля стадіону.
 
 
 
Чорногорці, хоч і поступилися Україні, зайняли друге місце в групі і вийшли в чвертьфінал на збірну Румунії, яка посіла першу позицію в групі В. Саме їхній матч відкриє шостий день EMF EURO 2018. Початок о 18:45. Румуни – шестиразові чемпіони Європи і поки що не програли жодного матчу на змаганні.
 
Другими в групі В виявилися англійці. Їхній прохід у наступний раунд став можливим лише завдяки перемозі тих таки румунів над іспанцями в заключному раунді групового етапу. Про ситуацію, яка склалася в групі В, ми писали раніше
 
 
 
Саме з англійцями доведеться зіграти збірній України. Квитки на матч доступні за посиланням. Вартість перепустки - 200 гривень. Квиток дає право відвідин усіх чвертьфінальних матчів. Також квитки можна придбати безпосередньо біля стадіону. Трансляція матчу відбудеться на телеканалі XSport. 
 
Інша чвертьфінальна пара - Боснія і Герцеговина – Чехія. Боснійці першими серед усіх збірних здобули путівку у чвертьфінал – ще в третій ігровий день. Вони з 10 очками очолили групу С.
 
 
Щоправда, чехи – чинні чемпіони світу з міні-футболу. Але вони були дуже близькими до вильоту в останньому матчі групового етапу у групі D. Вирішальною була гра між Чеською Республікою та Угорщиною. А останні, до речі, є чинними бронзовими призерами Європи. Угорцям потрібно було лише перемагати. Вони і відкрили рахунок, однак чехам вдалося відігратися. Втім угорці знову вирвалися вперед. Рахунок 2-1 тримався до останньої хвилини матчу. Чехи таки дотисли суперника і зрівняли. Відтак 2-2 і далі пішли саме чемпіони світу. Відео цього емоційного матчу доступне за посиланням
 
Другою командою, яка вийшла з групи D стала збірна Сербії. Вона перемогла чехів, азербайджанців та турків, з угорцями зіграли внічию. Суперником сербів у чвертьфіналі стане збірна Казахстану. Початок цієї гри о 22:30.
 
 
Розклад шостого ігрового дня:

 
Квитки на чвертьфінали доступні за посиланням.
 
Приходьте та підтримуйте збірну України на шляху до континентального титулу!
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
flydog773@gmail.com
Успіху нашим хлопцям у матчі проти Ангiї.