Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
694
0

Чоловіча команда Київ-Баскета розпочала підготовку до сезону

Євген Мурзін провів незвичне перше тренування

Чоловіча команда Київ-Баскета розпочала підготовку до сезону
У четвер, 16 серпня, головний тренер Київ-Баскета Євген Мурзін провів перше тренування нової команди, що розпочала підготовку до прийдешнього сезону. Фактично, саме ця команда, яка змагатиметься у чоловічій Суперлізі, є вершиною клубної піраміди Київ-Баскета.
 
На першому тренуванні у розпорядженні Євгена Мурзіна була обмежена кількість виконавців – Носков, Луценко, Челован, Горобченко, Бондаренко, Лукінський. 17 серпня до них приєднаються Сандул і Крутоус. Фактично, вже і з цими майстрами можна йти у бій, але процес формування не завершений, баскетбольна заявка передбачає 12 позицій для гравців.
 
До першого вересня до Києва прибудуть два американці Моріс Крік і Грег Мангано, з якими укладено контракти. Тоді вже Мурзін робитиме акцент на командне злагодження. А на першому тренуванні він запропонував хлопцям гру у футзал, ще й сам зіграв з ними разом зі своїм асистентом Олександром Лохманчуком і тренером команди Вищої ліги Максимом Балашовим.
 
Піднявши настрій завдяки забитим голам, хлопці завершили тренувальний процес у тренажерній залі. Там градус піднесеного настрою тримав на висоті Анатолій Челован – на позитиві і залізо тягати легше!
 
Підготовка стартувала, Київ-Баскет вийшов у велике плавання. Як кажуть у таких випадках яхтсмени, і це стало крилатою фразою – сім футів вам під килем!
 
Євген Мурзін, головний тренер БК Київ-Баскет:
– розпочали підготовку не повним складом, до першого вересня до нас приєднаються легіонери. До 19-го серпня тренування матимуть витягувальний характер, працюватимемо раз на день у «Меридіані». Підтягуємо хлопцям функціональний стан, знайомимося ближче, спілкуємося. З 20-го по 30-те серпня у нас заплановані навчально-тренувальні збори в Івано-Франківську. Там закладатимемо базу на сезон.
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.