Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Дзюдо
| Обновлено 10 августа 2018, 23:58
2256
0

Ядов завоював бронзу на Гран-прі в Будапешті

У поєдинку за бронзову медаль киянин достроково переміг Яріна Менагеда із Ізраїлю

| Обновлено 10 августа 2018, 23:58
2256
0
Ядов завоював бронзу на Гран-прі в Будапешті
ukrainejudo.com. Богдан Ядов
Перший день турніру «Гран-прі» в Будапешті приніс українській команді одну медаль. «Бронзу» здобув Богдан Ядов у вазі до 66 кілограмів.
 
У поєдинку за бронзову медаль киянин взяв гору над Яріном Менагедом із Ізраїлю. І цю перемогу наш спортсмен здобув достроково: сутичка тривала трохи менше трьох хвилин. На початку шляху до п'єдесталу Богдан виграв у двох Себастьянів - Переса з Чилі, котрий 2018 року має дві бронзових призи «Panamerican Open», й Сейдля з Німеччини, який у лютому був третім на турнірі «Grand Slam» у Парижі. Потім українець у додатковий час («голден скор») здолав Торніке Нагліашвілі («золото» і «срібло» Кубків Європи-2018). Але згодом поступився майбутньому переможцю змагань у столиці Угорщини Кензо Тагаві з Японії. який у лютому «Grand Slam» у Дюссельдорфі. У «втішному» двобої за вихід до малого фіналу Ядов був сильнішим за ірландця Натана Бернса.
 
Це - перша медаль дзюдоїста на змаганнях такого рангу, до цього були нагороди на чемпіонаті Європи-2015 серед юніорів («срібло»), Кубку Європи серед юніорів (дві «бронзи») і Кубках Європи серед дорослих («золото» і «бронза»).
 
Інші українці, які виступали в п'ятницю, до залікової сімки не пробилися.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.