Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1107
0

Збірна України U-16 переграла Білорусь на старті чемпіонату Європи

Кадестька збірна розпочала виступи на Євробаскеті

Збірна України U-16 переграла Білорусь на старті чемпіонату Європи
ФБУ
Чоловіча кадетська збірна України U-16 перемогла команду Білорусі в стартовому поєдинку чемпіонату Європи.
 
ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ U-16
Чоловіки. Дивізіон В
 
Білорусь – Україна – 54:60 (18:16, 14:19, 13:13, 9:12)
Україна: Коваль 4 очка, 3 підбирання, 3 передачі, Ковляр 17о, 6пд, 2пр, Шумейко 1пд, 4пр, Литвинов 6о, 8пд, Мелашич 7о, 10пд, 2пр; Лопухов 4о, 3пд, Мустяца 11о, 5пд, Горобченко 1пр, Івашов 6о, 4пд, 1пр, Лесик, Тиртишник 5о, 1пд.
Статистика матчу
 
Українці впевнено почали поєдинок. Після першої хвилини Литвинов двома влучаннями зі штрафних відкрив рахунок. Згодом він та Коваль збільшили перевагу українців до шести очок. Більшу частину стартової чверті Україна вела гру. Однак під кінець 10-хвилинки далася взнаки перевага суперника під щитами та в реалізації. Білоруси відіграли відставання та вийшли вперед на два очка. 
 
З початком другої чверті наші хлопці вирівняли гру. Рівна боротьба тривала впродовж майже всього ігрового часу. А в заключні хвилини українці зробили спробу відриву, яка забезпечила в підсумку три очки переваги за підсумками першої половини гри. При цьому продовжував суттєво переважати нас за підбираннями – 37:21. Та нашим хлопцям вдалося вирівняти ситуацію з реалізацією. 
 
 З поновленням гри суперник спробував заволодіти ігровою ініціативою. Білоруси зрівняли рахунок, але наші хлопці не дозволили їм зміцнити успіх. Натомість ривок українців 9:0 змусив білорусів брати тайм-аут. За підсумком цієї чверті ситуація залишилася без змін – три очка переваги українців перед заключною 10-хвилинкою. 
 
На початку останньої частини гри боротьба загострилася. Команди на рівних грали на зустрічних курсах. Втім це тривало лише до середини чверті. Надалі наші хлопці додали агресії та змусили суперника пресингом на його половині більше помилятися. У підсумку збірна України здобула стартову перемогу на чемпіонаті Європи.
 
У наступному матчі команда Віталія Чернія грає 10 серпня проти Косово. 
 
Раніше жіноча збірна України U-18 вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.