Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 09 августа 2018, 16:41
1641
0

ДЖУЛАЙ: «В київському матчі інтрига до останнього висітиме в повітрі»

Український коментатор – про матчі «Динамо» і «Славії»

| Обновлено 09 августа 2018, 16:41
1641
0
ДЖУЛАЙ: «В київському матчі інтрига до останнього висітиме в повітрі»
poshtivka.org. Дмитрий Джулай
Український коментатор Дмитро Джулай поділився враженнями від першого поєдинку київського «Динамо» против празької «Славії» (1:1).  
 
«Я очікував гіршого. Побоювався, що чехи закидають нас подачами, але нічого – витримали. Так, прикро, що пропустили, але там і раніше могло залітати. Натомість у «Динамо» якість роботи в атаці пішла вниз – впали швидкість, маневреність. Якщо розпочали нормально (Бєсєдін міг забивати), то після цього моментів не було. З точки зору нейтрального глядача – це був хороший бойовий матч.
Зрозуміло, що більшість наших інтернет-експертів вважають, що «Динамо» має обігрувати усіх по 5:0, або програвати по 0:5 – залежно від того, хто в суперниках. Є позитив, є і мінуси. Так чи інакше, доля путівки у наступний раунд вирішуватиметься в Києві. Усе, мабуть, до останнього висітиме в повітрі.
 
Але це той випадок, коли очікуєш матчу-відповіді з нормальним настроєм. Бо от минулого року, коли пропустили від «Янг Бойз», це муляло упродовж всього тижня, як камінчик у черевику. Ми могли забивати значно більше, але забили тільки три, при цьому пропустивши. А тут – момент Бєсєдіна, момент Вербіча і все, більше нічого. Тож зараз не час для коментарів – дочекаємося другого матчу», – сказав Джулай.
 
Матч-відповідь відбудеться 14 серпня на НСК «Олімпійський». Початок о 19:30.
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.