Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 июля 2018, 23:48
1543
0

Микола МОРОЗЮК: «Гра при порожніх трибунах – це просто жах»

30-річний захисник «Динамо» прокоментував перемогу над «Ворсклою»

| Обновлено 25 июля 2018, 23:48
1543
0
Микола МОРОЗЮК: «Гра при порожніх трибунах – це просто жах»
ФК Динамо Киев. Микола Морозюк
Захисник «Динамо» Микола Морозюк вже другий матч поспіль грає на трохи незвичній для себе позиції лівого захисника. Після стартового матчу нового чемпіонату проти полтавської «Ворскли» (1:0) футболіст розповів про перипетії зустрічі:
 
— Атмосфера? Важко назвати це атмосферою. З «Ворсклою» у нас завжди дуже важкі матчі. Після минулої гри із «Шахтарем» у нас були чудові, позитивні емоції, перемога у Суперкубку дала нам  багато додаткової енергії перед сьогоднішньою грою, думаю, це теж мало позитивний вплив. Гра при порожніх трибунах – це просто жах. Доводититься знаходити та діставати із себе просто неможливе, змушувати себе відчувати хоч якісь додаткові емоції, щоб у кожному епізоді діяти на максимумі. Без глядачів важче грати, ніж навіть на зборах. Звісно, ми розуміли, що гра з «Ворсклою» надзвичайно важлива для нас  і знали, що початок сезону зазвичай дається нам дуже важко.
 
— Позиція правого захисника для вас не нова, але і зручною її важко назвати. Як почуваєтеся?
— Якщо скажу, що повністю комфортно, це не відповідатиме дйсності. Є свої нюанси, особливо, коли тебе з м’ячем ставлять у незручну ситуацію, і маєш обмаль часу на роздуми, бо потрібно швидко прийняти рішення, або, коли приймаєш м’яч під незручну ногу. Але, у цілому, не можу сказати, що для мене це катастрофа, адже найголовніше – що виходжу на поле, і гра приносить задоволення.
 
— До переможного голу призвела помилка воротаря, на «Олімпійському» досі присутній дух Каріуса після фіналу Ліги чемпіонів?
— У попередньому матчі ситуація була схожою, вважаю, це заслуга наших гравців. Артем Бєсєдін до кінця відпрацював у тому моменті, змусив голкіпера помилитися та заслужив на цей м’яч.
 
— До наступної гри – три дні, наскільки складно буде підготуватися?
— Після сьогоднішньої перемоги, напевно, буде легше, адже ми провели та виграли не менш важливий та напружений поєдинок. Попереду довга турнірна дистанція, на якій простих матчів не буває. Тож, готуємося до не менш важливої гри у Львові.
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.