Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 24 июля 2018, 14:04
5115
3

Олександр ПЕТРАКОВ: «У Португалії перевага, але будемо боротися»

Головний тренер обіцяє боротьбу в півфіналі

| Обновлено 24 июля 2018, 14:04
5115
3
Олександр ПЕТРАКОВ: «У Португалії перевага, але будемо боротися»
ФФУ
Головний тренер юнацької збірної України U-19 Олександр Петраков прокоментував матч із Туреччиною на Євро-2018 у Фінляндії й зазирнув у найближче майбутнє.
 
— Перед грою з Туреччиною ми дуже переживали, — сказав Олександр Васильович. — Нерідко буває так, що, коли залишається один крок, футболісти можуть перехвилюватися. Однак хлопці знову проявили себе в усій красі, молодці. Окрім Булеци, двічі міг відзначитися Супряга. Хоча видно було, що втома накопичилася суттєва. У нас не такий великий кадровий потенціал. Багатьом хлопцям ще не вистачає досвіду матчів такого рівня. Переважно навантаження лягає на певних виконавців.
 
У нас є деякі проблеми кадрового характеру. Але я вірю, що все обійдеться, і гравці будуть у строю. Зараз на перше місце знову виходить відновлення футболістів до матчу проти Португалії. У зв'язку з цим хочу подякувати тренерсько-адміністративному штабу, який практично без відпочинку працює на благо збірної. А тут ще й півфінальний матч призначено на третю годину дня. У такому віці зайва доба відпочинку, причому коли потрібно грати через два дні на третій, позначається. У португальців є в цьому перевага. Тим не менш, ми будемо боротися за вихід до фіналу, це я обіцяю.
 
Що стосується суперника, то з Португалією за вісім років роботи в юнацьких збірних я ще не зустрічався. Про силу команди свідчить хоча б той факт, що цей колектив два роки тому ставав чемпіоном Європи серед 17-річних. У португальців зіграна команда, багато індивідуально сильних футболістів. Збірна Португалії практично не має слабких місць, але ми постараємося знайти, за рахунок чого можна їй протистояти.
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vitaliy_yatsenko
Бо треба було брати Янакова, Наумца і Ісаєнко. А не тих лівих запасних, які поїхали і нічого цій команді дати не можуть. Основа дійсно є, а от лавочка заслабка. І це при тому, що дома залишилось багато якісних хлопців, які б точно зайвими не були.
kief
команда опытная, но тем не менее итальянцам проиграла. так что шансы есть