Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
2311
5

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Це тільки перший тур. нам під силу все виправити»

Капітан «Карпат» – про поразку від «Олександрії»

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Це тільки перший тур. нам під силу все виправити»
ФК Карпаты. Алексей Шевченко
Капітан «Карпат» Артем Федецький поділився емоціями після матчу та проаналізував перший тур для «зелено-білих», в якому вони поступились «Олександрії» з рахунком 0:2.
 
«Звичайно, емоції неприємні. Програли стартовий матч, тим паче, вдома. Звісно, хотілось почати краще. «Олександрія» нас добре розібрала, зрештою, як і ми їх. Знали, що будемо грати першим номером. Проте, необхідно створювати трішки більше моментів в атаці. Всі засмучені після матчу, але це тільки перший тур, все ще попереду. Хтось згадає, що минулого сезону починали так само, але не варто опускати руки. Все можна виправити. Прикро, що програли при своїх вболівальниках, прийшло чимало людей нас підтримати. Будемо намагатись виправити ситуацію в наступній грі.
 
Ми весь час грали першим номером. Можливо, десь були допущені тактичні помилки, технічний брак, але не сказав би, що фізично «Олександрія» краще виглядала за нас
 
Я не люблю програвати, як і команда. Всі були засмучені, але просили хлопців зробити правильний аналіз. Таке футбольне життя. Звичайно, коли перемагаєш, то і дихається легше, і підготовка проходить краще. У нас хороший колектив і думаю, ми це переживемо. Ми ще не з таких ситуацій виходили. Нам під силу все виправити», – сказа капітан «зелено-білих».
 
В другому турі  «Карпати» зустрінуться з «Чорноморцем». 
 
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tarasbulba007
Оно еще и капитан...
28.08.17@ukr.net
Може вже на кінець то вони таки вилитять цого сезону, а то вже 4 сезони вилітають,вилітають і ніяк не вилитять..
LembergWestUkraine
Відкрийте минулорічні інтерв"ю і ви прочитаєте то саме....... ДНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Владимир Пидвирный
По грі ти ніякий. І захист прохідний двір. А от піз....ти майстер. Артем ти дуже і дуже слабенький, гри не показуєш, швидкості не маєш, для команди ти баласт як і Голодюк. З вами двома так і буде команда стабільно в хвості. А болільників скоро буде від сили 200-300. Просто це ваш рівень.
LembergWestUkraine
Фєдя, твій час пройшов !!! Такий самий ніякий Лабай, Швед, Кльоц, Голодюк....... Вам з бойчишинем і друді ворони ганяти на львівських дахах !