Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Баскетбол в Европе
| Обновлено 15 июля 2018, 20:04
3211
0

Збірна України U-20 з боєм поступилася Хорватії

Українці поступилися в другому матчі чемпіонату Європи

| Обновлено 15 июля 2018, 20:04
3211
0
Збірна України U-20 з боєм поступилася Хорватії
ФБУ
Чоловіча збірна України U-20 програла команді Хорватії в другому матчі Чемпіонату Європи, що відбувається в німецькому Хемніці. Наші хлопці на рівних зіграли три чверті, проте пропущений ривок в третій десятихвилинці став вирішальним у матчі.
 
Наші хлопці добре розпочали матч: пропустивши швидкі три, лідер команди Ілля Тиртишник влучив власний лей-ап. Після цього Хорватії вдалося організувати міні-ривок, але все той же Тиртишник влучив ефектні три та залишив команду у грі. Надалі командними зусиллями наші хлопці зуміли наблизитися до суперників на відстань двох очок, а по закінченню чверті рахунок становив 20:15 на користь наших суперників.
 
Другу чверть українці провели вдало, наздогнали суперника та навіть у декількох моментах зуміли вийти вперед, тут за собою команду повели Вадим Козак та Михайло Ягодін.
 
Третя десятихвилинка стала вирішальною у матчі. Хорвати почали застосовувати пресинг про всьому майданчику та влучили власні дальні кидки, на що наші хлопці відповіді не знайшли. Як наслідок десятихвилинка була програна -16.
 
На останню чверть українці вийшли в бойовому настрої та почали відігравати відставання. В якийсь момент перевага суперника становила лише 9 пунктів, проте повністю переломити хід гри наші молоді гравці не зуміли. Як наслідок бойова поразка від однієї з кращих європейських команд з рахунком 93:78.
 
ЄвроБаскет-2018. Чоловіки, U-20
Хемніц, Німеччина.
Груповий раунд. Другий тур
 
Хорватія - Україна 93:78 (20:15, 24:26, 30:14,19:23)
 
Нагадаємо, в першому матчі збірна України U-20 перемогла Іспанію.
 
 
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.