Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1908
3

ЖИЛМАР: «У матчі з Арсеналом буде серйозна битва за турнірні бали»

Наставник «Львова» поділився деталями підготовки до матчу 1-го туру української Прем'єр-ліги

ЖИЛМАР: «У матчі з Арсеналом буде серйозна битва за турнірні бали»
ФК Львів. Жилмар
Головний тренер ФК «Львів» Жилмар прокоментував нічийний підсумок товариської гри з винниківським «Рухом» (1:1) по завершенню другого тренувального збору команди та поділився деталями подальшої підготовки до матчу 1-го туру УПЛ зі столичним «Арсенал-Київ» у прийдешні дні.
 
– «Рух» здорово протидіяв «Львову» в першому таймі. В наслідок чого команда опинилася в ролі наздоганяючої вже на 13-й хвилині зустрічі?
– Це суто тактична помилка. У нас є зони відповідальності при «стандартах». Ми будемо з хлопцями розбирати цей момент на теорії. В цілому, «Рух» добре грав, а у нас «провисав» простір в центрі поля, не було необхідного рівня мобільності в цій зоні.
 
Я дивився спаринг «Руху» з «Нивою», і це була зустріч зовсім іншого характеру. Тут же вони були заведені з першої і до останньої хвилини. Знаю, що матчі цих команд є принциповими, ніби фінал Кубка, але не варто забувати, що для нас це, в першу чергу, підготовка до сезону.
 
Якщо ж говорити безпосередньо про рівень суперника, то «Рух», на мою думку, якісний і бойовий колектив, який заслуговує на те, щоб пробитися в Прем’єр-лігу.
 
– У другому таймі ти зробив ряд замін, висунувши Каленчука на позицію атакувального півзахисника. Чи залишився ти у підсумку задоволеним прийнятим рішенням?
– Максим як завжди грав на високому рівні. Він хоч і опорний півзахисник, але звик грати більше на атаку.
 
– Після перерви на полі з’явилися Панамбі, Бруно, Волошинович, Приймак, але, тим не менш, у «Львова» був всього один гольовий момент у другому таймі… Чого не вистачало команді?
– Хлопцям теж потрібна ігрова практика перед початком сезону. Але другий тайм у нас вийшов кращим за перший. У контексті контролю м’яча, з’явилися швидкості при переході з однієї фази гри в іншу. Добре увійшов в гру Приймак, який вирішив проблему опорної зони, де «Рух» в першому таймі почував себе достатньо вільно.
 
Мені був важливий не результат зустрічі, а те, як гравці проявлять себе на полі. Зараз спокійно проаналізуємо всі плюси і мінуси минулої гри. У матчі з «Арсенал-Київ» вже все буде інакше, почнеться чемпіонат і буде серйозна битва за турнірні бали.
 
– Ти зайшов у роздягальню після матчу з «Рухом», які емоції були у хлопців? Гра була товариська, проте на полі часом спалахували такі емоції, яких бракує в офіційних поєдинках…
– Хлопці були засмученими, і це радує напередодні початку чемпіонату. Видно, що вони хотіли перемогти. Наприклад, я був на стажуванні в мадридському «Реалі», тамтешні футболісти навіть на тренуваннях грають виключно на перемогу, для них будь-який матч, контрольний або офіційний – це справжня війна.
 
– Після закінчення тренувального збору команду чекають два вихідних дня…
– Так, але не всю команду. Бразильці індивідуально працюватимуть ці два дні, щоб наздогнати за рівнем готовності інших хлопців. Адже вже за тиждень нас чекає перший матч в чемпіонаті.
Источник ФК Львов
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sania0602lapiy
і чому я дивуюсь читаючи новини українською на українському сайті...
LembergWestUkraine
Рух зараз то Карпати - 2 фактично.... Непогана команда зібралась.... Молодець Козловський, бажаю вийти на наступний рік в УПЛ !