Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 11 июля 2018, 08:18
4175
0

Літаючий диск в Україні: найновіше

Про федерацію, пляжний чемпіонат та інше

| Обновлено 11 июля 2018, 08:18
4175
0
Літаючий диск в Україні: найновіше

Давно не писав, тому спробую коротко розповісти про те головне, що відбулося в алтимат спільноті України.

1. Українська федерація літаючих дисків (УФЛД) отримала найвищий - НАЦІОНАЛЬНИЙ - статус!. Що це дає? А побачимо! Сподіваємось на підтримку держави.

2. 5 липня 2018 року Міністерство освіти і науки України надало відповідний гриф Алтимат фризбі для викладання у школах!  Відтепер в 5-11 класах середньої школи «літаючий диск» можна цілком законно вводити у навчальний процес на уроках фізкультури! Круто?

3. Наприкінці червня (29.06 - 1.07) в Грибівці, що на Одещині, відбувся відкритий пляжний чемпіонат України з алтимату Ukraine Beach Open Ultimate Championship. Цьогоріч було багато чого вперше на пляжному чемпіонаті, зокрема:

  • ВПЕРШЕ 3 дні (а не 2)
  • ВПЕРШЕ ігри по 40хв, як на великих закордонних турнірах
  • ВПЕРШЕ організовано стрім в прямому ефірі фінальних ігор.

Так-от, переможцями стали київські команди Nova в чоловічому дивізіоні та Дикі кралі- в жіночому, які, до речі, будуть представляти Україну на першому клубному пляжному чемпіонаті Європи, що наприкінці жовтня пройде в Барселоні.

4. 7 липня відбувся перший в історії України чемпіонат з диск-гольфу, який було внесено в календар Професійної асоціації диск-гольфу. А святкував перемогу гість зі США.

Що ж далі? Далі українські команди продовжують підготовку до чемпіонату України на траві, який у вересні пройде в Києві. Крім того, команди «Gigolo» (Київ) та «Gamble» (Київ) в серпні візьмуть участь у кваліфікації на клубний чемпіонат Європи на траві. А з 14 по 21 липня в американському Цинцинаті пройде клубний чемпіонат світу (на траві), який збере тисячі фризбістів з усього світу. На жаль, українські команди були змушені пропустити такий важливий форум через брак фінансування. Та пропонуємо приєднуватись до перегляду трансляцій в інтернеті (UltiWorld, USA Ultimate, WFDF, Olympic Channel та інших). Також чекаємо на перші трансляції українського алтимату на каналі X-Sport.

Далі буде...

Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.