Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 03 мая 2019, 19:09
1287
0

Збірна України візьме участь у чемпіонаті Європи з алтимату

Турнір відбудеться у Португалії з 6 по 11 травня 2019 року

| Обновлено 03 мая 2019, 19:09
1287
0
Збірна України візьме участь у чемпіонаті Європи з алтимату

Поки в Європі добігає свого кінця кількамісячний марафон з визначення кращих команд з ногом’яча, а за океаном вже скоро стануть відомі нові чемпіони з кошиківки та гаківки, на перший в цьому сезоні великий форум зберуться прихильники спорту з літаючим диском. Так, з 6 по 11 травня 2019 року в португальському місті Портімау пройде чемпіонат Європи з пляжного алтимату (European Beach Ultimate Championship, ebuc2019.org), участь в якому візьмуть дві українські збірні – змішана #MIX та чоловіча #MEN.

Обидві команди пройшли тривалий підготовчий період виснажливих тренувань і готові показувати свій максимум. Направду, українські збірні важко віднести до числа фаворитів змагань, де домінують англійці, французи та іспанці. Але, якщо вірити відомому коментаторському шаблону і зовсім трохи переінакшити його, поле і диск однакові для всіх! Тим більше, є позитивний досвід у чоловічої збірної, яка на чемпіонаті Європи 2013 року в Іспанії, незважаючи на статус аутсайдера, обігравши кількох визнаних фаворитів, вийшла у півфінал і зайняла підсумкове 4 місце. Тож будемо вірити в наших і бажаємо їм успіхів!

Про ЧЄ-2019

Всього участь у чемпіонаті в різних дивізіонах візьмуть 1350 гравців з 23 країн. Зокрема, в міксовому та чоловічому дивізіонах, в яких виступатимуть українські збірні, змагатимуться, відповідно, 18 та 13 команд.

Запеклі баталії на полях Португалії розпочнуться вже в понеділок 6 травня. За збігом обставин, чоловіча збірна України #UKR #MEN свій перший матч проведе на головні арені чемпіонату. Сам матч транслюватиметься в прямому ефірі на каналі Всесвітньої федерації літаючого лиску (WFDF) в Youtube(https://www.youtube.com/watch?v=qHySL0FDVeM). Початок гри о 17:00 (за київським часом).

Тримаємо кулаки за обидві збірні та віримо в перемогу! Слідкуйте за щоденними оновленнями на сайті.

Роман ЧЕРНИШОВ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.