Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 23 июня 2018, 23:38
2713
0

Збірна Львівської області виграла Кубок регіонів ФФУ

Команда буде представляти Україну

| Обновлено 23 июня 2018, 23:38
2713
0
Збірна Львівської області виграла Кубок регіонів ФФУ
ФФУ
У вирішальному матчі за Кубок регіонів ФФУ зійшлися збірні Львівської та Сумської областей. Перемогу в додатковий час святкували представники Львівщини — 2:1.
 
23 червня на столичному НТК ім. В. Баннікова відбувся фінальний поєдинок Кубку регіонів ФФУ-2018. У вирішальному матчі зустрілися аматорські регіональні збірні Львівської та Сумської областей. Ціна перемоги в цьому поєдинку була дуже високою, адже команди сперечалися не тільки за кубок і титул чемпіона країни, а й за право представляти Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА-2018/2019.
 
Незважаючи на примхи погоди та слизький газон, обидва колективи продемонстрували гру високої якості. Рахунок у матчі відкрили львів'яни після того, як на 37-й хвилині вдало індивідуально у штрафному майданчику сумчан зіграв Ігор Леськів. Утім, збірна Сумської області, попри ігрову й територіальну перевагу суперника, зуміла зрівняти рахунок — красивий гол у дальню дев'ятку провів Дмитро Тарабара, що з'явився на полі після перерви.
 
У підсумку долю поєдинку було вирішено в додатковий час. Збірна Львівської області довела свою ігрову перевагу, забивши другий гол. «Золотий м’яч» на рахунку Богдана Фостаковського, який замінив перед цим автора першого гола Леськіва.
 
Таким чином, збірна Львівської області довела матч до перемоги й отримала з рук президента ФФУ Андрія Павелка чемпіонський кубок, а разом із ним і право представляти Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА-2018/2019.
 
До речі, відбірний етап Кубку регіонів УЄФА прийматиме Україна. У Львові, окрім господарів турніру, зіграють представники Іспанії, Азербайджану та Фінляндії. Змагання відбуватимуться з 2-го по 10 жовтня цього року. Путівку до вирішального раунду отримає лише переможець групи. Фінальні змагання престижного європейського аматорського турніру пройдуть у червні 2019 року.
 
«Це був чудовий поєдинок, тому наступного року, мабуть, треба замислитися над тим, щоб провести фінал на головному стадіоні країни — НСК «Олімпійський», — сказав після нагородження переможців президент Федерації футболу України Андрій Павелко. — Вийшла дуже цікава гра. Вітаю збірну Львівської області з перемогою і бажаю їй гідно представити Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА, адже відбірний етап прийматиме Львів, і ми всі разом будемо вболівати за наших хлопців. На мій погляд, львів'яни у фіналі грали дуже потужно, тому в них є всі шанси гідно представити країну й на європейській арені і навіть здобути там перемогу, щоб привезти головний європейський трофей в Україну. У свою чергу хочу також привітати з виходом до фіналу збірну Сумської області й побажати її гравцям провести роботу над помилками, щоб наступного року удача була вже на їхньому боці».
 
Кубок регіонів ФФУ-2018
Фінал
 
Збірна Львівської області — збірна Сумської області — 2:1
 
Голи: Леськів (37), Фостаковський (99) — Тарабара (65).
 
Збірна Львівської області: Бурмас, Михальчук, Танечник (Гірний, 120), Кіт-Копиляк (Підлісецький, 73), Шандра, Цюпка (Малецький, 46), Майовецький (Знетиняк, 117), Дзюрах, Теміров (Терлецький, 108), Леськів (Фостаковський, 84), Бойко.
 
Збірна Сумської області: Горох (Синицин, 110), Осадчий (Тарабара, 46), Хомич, Боженко (Ващенко, 78), Стрибак (Ругаль, 85), Мостовий (Бокач, 46), Масло, Іщенко (Курило, 64), Кубай, Білошніченко, Сидоренко.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.